Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2012. július 13. - Antalfy Krisztina

Sokak szerint a hét legszebb napja a Vasárnap. Én annyira nem szeretem a hét hetedik napját, mert már ébredés után eszembe jut, hogy holnap újra hétfő és egy újabb hét veszi kezdetét. Ezt a napot a Nap uralja. Az asztrológia szerint ezeken a napokon nem árt, ha kreatívak vagyunk, alkotunk és kreatív dolgokkal foglalkozunk. Ha már kreativitásról van szó, díszítsd a tested csillogó kiegészítőkkel és ragyogj, mint egy Nap!

 

1. A finom reggeli után nem megijedni a papucsomba bújt kisbékától. Nyaralónk legújabb kétéltű lakója azonnal tovább ugrik a csókom nélkül, így esélyes sincs, hogy daliás herceggé váljon.

2. Korai ebéd helyett telepakolni korgó pocakunkat a hűtőben fellelhető leghizlalóbb nyalánkságokkal, nem törődve a felszaladó kilókkal sem. Hétfőtől majd úgyis fogyózni fogunk.

3. A testedzést egy kis délutáni kertészkedéssel kezdeni. A gazzal küzdve épp úgy érzem magam, mint egy római hadvezér, csak hadsereg nélkül. Hosszú percek elteltével úgy tűnik az erő velem van, a szúrós gazok kiirtása végre kipipálva.

4. Kettesben kisétálni a mólóra, kihasználva még azt a kis időt, amit itt tölthetünk. A sétányon lévő árusok között felfedezni egy különleges tetováló művészt. Nekem sem kell több, azonnal visszamegyek gyerekbe és beújítok magamnak egy nyuszis csillámtetkót. Beatrix Potter főhőse és én mostantól legalább három hétig a legjobb barátok leszünk, aztán úgyis lekoptatom.

5. Naplementekor kiülni a közeli stégre és vízre bocsájtani legújabb remekműveinket, színes papírcsónakjainkat. Lassan ránk sötétedik, mi mégis órákig nézzük távolodó hajóinkat. De vajon hol köthettek ki?

 

süti beállítások módosítása