Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SOROZAT // Hófehérke egyedül is jól boldogul

2012. augusztus 30. - Antalfy Krisztina

Mesés folytatás, modern love story  

A Jó és a Gonosz ádáz küzdelme örök, épp úgy mint a szerelem és az intrika. Mindez adott az m1 izgalmas sorozatában, melyben Hófehérke szingli, hercege kómában, és közös gyermekük óvadékügynökként tengeti mindennapjait. Az Egyszer volt, hol nem volt az ősz legújabb sorozata, melynek mesehősei készen állnak meghódítani Téged.

Tovább

Ismerd meg Bisovsky Frida Kahloja-t!

Egy bécsi divattervező életre kelt álmai

Bámulatos, hogy Frida Kahlo a mexikói festőművésznő ennyi idő után is mennyire meg tudja mozgatni az emberek fantáziáját, és mennyire hat mind a mai napig a kor legnagyobb divattervezőire. Legutóbb Susanne Bisovsky osztrák tervezőt késztette egy nem mindennapi kollekció megalkotására.      

Tovább

Sztárok, és az ők imádott kedvencei

Elit négylábúak

Könnyedén élik az életüket, mindent megkapnak, amire csak vágynak. Gazdáik a legbefolyásosabb és legtehetősebb hírességek közé tartoznak, így nem csoda, hogy ezeknek a kisállatoknak nincs épp sanyarú kutyasorsa. Az alábbi összeállításban bemutatok Nektek néhány igazi sztárt, akiket egy tál finomság jobban vonz, mint a kigördülő vörös szőnyeg.

Tovább

Dallas, ahol az olaj mindennél fontosabb // SOROZAT

Valami sosem változik

Amerika legerősebb és legbefolyásosabb családja június 13-án ismét hatalma alá kerítette a nézőket. Több mint húszévnyi szünet után újra útjára indult, új titkokkal, új intrikákkal és összekuszált szerelmi viszonyokkal a világsikerű Dallas sorozat. Vajon az új generáció is a tévé készülékek elé ülteti majd a fél világot, ahogy az tette a régi generáció?  

Tovább

ÁLOMGARDRÓB pár lépésben

Vigyázz, kész, rendrakás!

Ruhásszekrényed előtt állva, mint minden nőnek a világon, neked is mindig ugyanaz jut eszedbe: “Nincs egy ruhám, amit felvegyek!”. A legalapvetőbb kérdés indulás előtt: „Mit vegyek fel ma?” Gardróbod tartalmát lassan már csak lábbal tudod maradásra kényszeríteni? Mindig ugyanaz a darab kerül elő a fogasról, és ezt már nagyon unod? Több órás gondolkodás után sem találsz rá az igazi összeállításra? Akkor bizony Neked is szükséged van egy kis rendszerezésre.

Tovább
süti beállítások módosítása