Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SOROZAT // Hófehérke egyedül is jól boldogul

2012. augusztus 30. - Antalfy Krisztina

Mesés folytatás, modern love story  

A Jó és a Gonosz ádáz küzdelme örök, épp úgy mint a szerelem és az intrika. Mindez adott az m1 izgalmas sorozatában, melyben Hófehérke szingli, hercege kómában, és közös gyermekük óvadékügynökként tengeti mindennapjait. Az Egyszer volt, hol nem volt az ősz legújabb sorozata, melynek mesehősei készen állnak meghódítani Téged.

A produkció már hatalmas sikert aratott a tengerentúlon, ahogy Európa több országában, és valószínűleg kis hazánkban is imádni fogják. A sorozat cselekménye egyszerre két szálon fut, az egyik a múltban, a mesehősök világában, a másik napjainkban, a mi világunkban.

A sztori főhőse Emma Swan (Jennifer Morrison: Doktor House), aki foglalkozását tekintve óvadékügynök. Nem ismeri a szüleit, kislányként mindig más és más nevelőszülőkhöz került, jelenlegi életét üresnek, haszontalannak érzi, egészen addig a pillanatig, amíg 28. születésnapján be nem kopogtat az ajtaján egy kisfiú. A 10 éves Henry (Jared Gilmore) azt állítja, hogy ő Emma elhagyott gyermeke, és ő az egyetlen személy, aki legyőzheti a Gonosz királynőt, ezzel megtörve a mesevilágot sújtó szörnyű átkot.

Emma először badarságnak gondolja a kölyök meséjét, de később kiderül, hogy Henry valóban az ő kisfia, akit annak idején egy árvaházban hagyott. A hirtelen jött anyai ösztön arra sarkalja, hogy fiát biztonságban tudja, ezért hazaviszi nevelőanyjához, Storybrook polgármesteréhez, Regina Millshez (Lana Parilla), aki meglehetősen rideg és távolságtartó.

A Gonosz királynő

Regina nem más, mint a meséből már jól ismert csúfnak nem mondható boszorkány, aki csapdába ejtette a mesebirodalom összes alakját a mi világunkban. Elválasztva így testvéreket, családokat és híres szerelmeket, mint Hófehérkét daliás hercegétől. Szegény lány a mérgezett almát túlélte, de szörnyen magányos, tanári fizetésből éldegél, már a hét törpe sem látogatja és a fehér lovon vágtató nagy ő sincs sehol.

Hófehérke a Mesevilágban és a Valódi életben

A szálak részről-részre bonyolódnak, és lassan kiderül, hogy senki sem az akinek látszik. Az átlagosnak tűnő városlakókról megtudjuk, hogy valójában ők a mesebirodalom közismert szereplői, csak az átok miatt nálunk ragadtak és nem emlékeznek önmagukra, sem egymásra. A kis Henry az egyetlen a történetben, aki ismeri az igazságot, de sajnos egyelőre senki sem hisz neki.

Hófehérke és Daliás hercege

Regina polgármesterként is mindent elkövet, hogy az örömteli, könnyfakasztó happy end sose jöjjön el. Természetesen Hófehérkének a valódi életben is akadnak segítői, épp úgy mint ellenségei. A mesés sorozat tele van szerelemmel, drámával és rengeteg kalanddal.

Vasárnap esténként csöppenj hát bele Te is a mesék csodás világába és röpke egy órára légy ismét az a gyermek, aki még hisz a mesékben.

Storybrook főbb karakterei

Légy részese Hófehérke, a Herceg, Emma, Henry, a Gonosz királynő, a Vadász, Piroska, Csipkerózsika, Jancsi és Juliska, Hamupipőke és Rumplestiltskin mesés világának, mely valósabb, mint azt gondolnád. Végül aztán meglátod, mindannyian boldogan élünk, amíg …..

Ha Divatról van szó nem árt a két főszereplő stílusát is elcsípni, íme:

Hófehérke stílusában

A Gonosz királynő stílusában

Forrás:
http://abc.go.com/
http://www.imdb.com/title/tt1843230/
http://www.facebook.com/OnceABC

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7814195199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása