Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Legyél Te is LufiArc a PortéNapon!

2014. február 16. - Antalfy Krisztina

…légből kapott boldogság

Adott egy kortárs, londoni művész, aki IMPREINT néven alkot, és egy francia-magyar divat és design webshop, amit PINK CODE néven ismerhettek. Ők most közös összefogással szerveznek egy hazánkban még nem látott portré napot, melynek szereplői lufit tartanak majd a kezükben. És mi a legjobb ebben az egészben, hogy ezen a különleges napon most Te is részt vehetsz, akár még főszeplőjévé is válhatsz a vidám ballon projeknek.  

Miért pont lufik? Gyere el, és meglátod!
Miért PINK CODE? Mert a divattervezők is a körülöttünk mozgó világból merítik inspirációikat, és a divat is képes üzenetet közvetíteni a közönségnek.

A „Portraits” egy olyan nemzetközi projekt, amit a Londonban élő művész egy érdekes fotósorozatra épít, és aminek bárki a részesévé válhat. A feladat egyszerű, csupán fogod a lufit és élvezed a pillanatot, amit IMPREINT megörökít a számodra. A cél nem más, mint mosolyt csalni az arcodra, pozitív élménnyel megfűszerezve. A léggömb csupán eszköz, hogy Te is részese légy egy fantasztikus élménynek.

Bár minden lufi egyforma, egyedülálló személyiségeddel a kis piros ballont saját egyéniséggel ruházhatod fel… és miért ne tennéd?

f11aa68a378ff08352c031e44969b7b8Persze mindamellett, hogy garantált a fantasztikus hangulat, na meg a jó fej társaság, a La Masni üzletben megrendezésre kerülő PORTÉ NAP során megismerheted Szilas Rita alkotásait is, aki művészien és nagyon bátran önti kollekcióiba inspirációit. Próbáld fel és próbáld ki, milyen érzés egy kentaur ruhát felvenni a Hajós utcában, megváltozik-e a hangulatod egy kalitkába zárt madár szoknyában… Be mersz-e vállalni egy Ohne Silicon feliratú felsőt vagy egy kaméleon táskát? Elmosolyodsz-e egy lufival a kezedben? Ki akarják-e pukkasztani a BuBi kabátod, vagy talán a lufit, amit tartasz?

Gyere el, hogy Rólad is készüljön lufis kép, és kerülj fel IMPREINT albumába!

Időpont: 2014. március 1. szombat
Helyszín: Budapest, Hajós utca 26/A, La Masni

Csatlakozz!
https://www.facebook.com/events/1408894142694024/?ref=22

További információ:
http://www.impreint.com/
Pink-Code Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1112171658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása