Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Klippremier: Zséda az elvarázsolt kastélyban

2015. január 22. - Antalfy Krisztina

“Halj meg értem kicsit, hogy élj!”

Éder Krisztián, azaz SP rendezte Zséda vadonatúj videóklipjét a „Hány percet élsz?” című slágerhez. Zséda új klipje különleges látványvilággal nyűgözi le a rajongókat, a filmben egy titokzatos, izgalmas viszony kockái peregnek.

Zséda

Január 21-én debütált Zséda vadonatúj videóklipje, mely mostantól megtekinthető a Youtube Zséda Világa csatornáján is. Maga a „Hány percet élsz?” című dal tavaly ősszel debütált, pár nap alatt a slágerlisták élére került, s azóta is a rádióhallgatók nagy kedvence. Most SP álmodott képi világot a történethez.


“Bár korábban SP-vel sosem dolgoztunk együtt, de lenyűgöztek a fotói, klipjei, és már régóta figyelemmel kísértem a munkáját. A közös munka kapcsán sem csalódtam benne: két nap alatt egy tökéletes szinopszist és forgatókönyvet készített nekem anélkül, hogy korábban akár két mondatot beszéltünk volna arról, hogy mit is szeretnék. Szeretek kísérletezni, olyan emberekkel dolgozni, akik folyamatosan képesek újítani, újfajta szemléletmódot hoznak. Ezt láttam ebben a stábban is. Nagy élmény volt számomra a közös munka.”
– mondta el a premier kapcsán Zséda.

Zséda
Az operatőr Nagy Marcell volt, akit a filmkedvelők a Sorstalanság főszereplőjeként ismerhettek meg. A forgatás a nádasdladányi kastély egyedi tereiben zajlott. Egy klasszikus, barokk motívumokkal épített házban játszódik a történet. A főszereplőt különböző szituációkban láthatjuk, melyek tulajdonképpen vágyai kiteljesedését vagy éppen a meg nem lépett dolgokat szimbolizálják.

Zséda
A klipben az énekesnő egy már szinte emblematikussá vált piros ruhát visel. A rajongók számára jól ismert lehet ez az öltözék, hiszen Zséda ugyanezt a ruhát viselte a közelmúltban a vitaminokat és étrend-kiegészítőket forgalmazó cég, a Damona reklámkampányában.

Zséda
Zséda „Hány percet élsz?” című klipjének fő támogatója a Damona.

nevtelen_3_80.pngForrás: PResston PR
Képek forrása: Zsedavue – Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8112093675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása