Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 Dolog, amit a héten…

2015. január 23. - Antalfy Krisztina

Bármennyire is besűrűsödtek a tennivalóim az utóbbi időben, azért ez a hét sem múlhatott el inspirációs képek nélkül. Eheti kedvenceim a nude, természetes színek voltak, amelyek nagy örömömre már nem csupán a forró, nyári napokon dominálnak. Ez az a tipikus árnyalat, amellyel nem lehet hibázni, hisz minden nőnek remekül áll.


Még, hogy nem változik az ember lánya, pedig nagyon is, sőt! Egy-két éve még nem tudtam volna elképzelni magamon ezeket a homokszínű, letisztult darabokat, de ahogy teltek az évek, úgy csökkentek az élénk, vibráló darabok száma is a gardróbom mélyén, az óriási, rikító ékszerekről már nem is beszélve.  

27cbfaa2320320f818fa26116c5fd823

1. Végre beszerezni egy homok színű, klasszikus szövetkabátot. Ez a szín ugyanis egyszerre visszafogott, elegánsan nőies, mégis ellenállhatatlanul csábító. Csak ajánlani tudom, szerintem senkinek sem hiányozhat a gardróbjából.

2. Egy kis tavaszt csempészni  a délutánunkba. Mivel a tél még javában tombol odakint, kell egy kis hangulatdopping a lelkünknek. Nem árt néha rég nem látott cipőinket elővenni, és picit megszeretgetni.


3. Kikapcsolódásként rendet rakni elfeledett ékszeres dobozaink között, hisz lehet, hogy épp most találunk rá nagymamánk régi kincseire. A legjobb lélekdopping így nosztalgiázni a régi, szép emlékeken.

4. Beszerezni egy új szexi fehérneműt, mert van az úgy, hogy néha csak egy leheletnyi csipke kell, és semmi más. 


5. A hét utolsó napján teljesen kikapcsolni, megpihenni kedvenc kanapénkon, imádott párnáink között. Na, ezért érdemes volt annyit az Ikea-ba járni.


Csodás hétvégét Szépségek!
Christine
pk_logo_lips

Ha tetszett a poszt, gyertek és csatlakozzatok a VoilaMode Facebook oldalához, de természetesen az Instagram-on is követhettek: @voilamode13

Képek: http://weheartit.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4912093569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása