Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tervezz nőcis kiegészítőket és nyerj egy Fiat 500X-et!

2015. február 26. - Antalfy Krisztina

…tűsarok, smink, és gázpedál

Te mit kezdenél egy Fiat 500X-el? Nekem bizony lennének ötleteim. Imádom a gyönyörű, nőies és elegáns autókat, főleg, ha olasz. Ez a cuki divatterepjáró stílusos designal, kényelmes belső térrel, puha burkolattal, számtalan vezetést segítő extrával és 140 lóerővel elhozza számunkra a valódi itáliai életérzést. De, hogy valóban tökéletessé váljon, ahhoz Te is kellesz, pontosabban a formabontó ötleteid, amivel most meg is nyerheted ez a négykerekű szépséget.  

Fiat 500x

Adj szép, de hasznos ötleteket!

Alkosd meg a saját autós kiegészítődet és szabd személyre a Fiat 500X modelljét! A kiegészítő legyen esztétikus vagy praktikus, a legjobb, ha mindkettő egyben. Álmodd meg a Fiat 500X egy olyan új kiegészítőjét, melyet főleg a női vezetők használnának és értékelnének.

fcc7bcae244f242e274b07cf8a15d29d

Röviden

A Fiat úgy döntött, hogy egy új, lélegzetelállítóan izgalmas pályázattal szólítja meg a széles nyilvánosságot, azon belül is leginkább a nőket. Olyan kiegészítő ötleteket keresnek, melyekkel megkönnyíthetik a női vezetők mindennapjait és még élvezetesebbé tehetik a vezetés élményét. Az, hogy a kiegészítők a nőknek szólnak, nem jelenti azt, hogy csak a nők indulhatnak a pályázaton. Természetesen a szervezők a női lelket jól ismerő férfiak ötleteire is kiváncsiak.

Az új Fiat 500X egy ikonikus, modern formatervezés és a híres, klasszikus Fiat 500 kereszteződése: az időt álló funkcionalitás és a legmodernebb technológiák ötvözete. A Fiat elhatározta, hogy a jól bevált úton tovább haladva megpróbálja keresztezni a csúcs formatervezők által létrehozott szépséget nőknek szóló, hasznos és praktikus ötletekkel.

c50c01a6a3a12ec56134b92a978e2d20

A cég egy igazán egyedi megoldást vár: egy kiváló autós kiegészítőt az új Fiat 500X modellbe, amelytől sokkal izgalmasabbá és kényelmesebbé válik majd a vezetési élmény!

Így tehát a feladat egyszerű: találj ki olyan kiegészítőt, amelyek felkeltik a Fiat formatervezőinek kiváncsiságát, felébresztik bennük a lelkesedést a megvalósításhoz. Az ötleteid lehetnek őrültek és szokatlanok, csupán a szépség és a hasznosság alapkövetelmény! Legyen szó egy függő kristályhamutartóról, egy alumínium cipőpolcról, vagy egy lehajtható smink asztalról – bármi jöhet, ami szerinted egy igazi női autóban hasznos és izgalmas lehet. Az ötleteidet megírhatod, vagy lerajzolhatod, de küldhetsz vázlatot, fotót vagy akár kollázst is.

A pályázat nem csak a témájában, de az elbírálásában is rendhagyó, hiszen most nem az ügyfél, hanem a szakember dönti el, melyik munka a legmeggyőzőbb!

7d26f6c7f9087a0793f7e45bd9010f0e

FIAT 500X – ESZTÉTIKA X FUNKCIÓ

A Fiat felkért egy sikeres fiatal formatervezőt, Gulyás Sárát, hogy veled együttműködve fejlessze ki a legnagyszerűbb kiegészítőt az új Fiat 500X modellbe. A kiegészítő tervezésekor a legfontosabb szempont az, figyelembe vegyük, egy autóvezetőnek milyen igényei merülnek fel vezetés közben. Ezért is lett a Projekt X az esztétika és a funkció kereszteződése. Engedd, hogy szárnyaljon a fantáziád, és mutasd meg nekünk te is a legjobb ötleteidet! Miután a nevezések beérkeztek, a dizájner, Gulyás Sára kiválasztja a 2 legjobb ötletet és alkotójukkal közösen dolgozza ki őket a legapróbb részletekig. Mivel az autót főképp nőknek szánja a Fiat, ezért kíváncsi arra, hogy a nagyközönség szerint milyen elvárásai vannak a nőknek egy gépkocsi felszerelésével kapcsolatosan.

saragulyas_nagy

Hogyan lehetne például a pedálokat hozzáigazítani a magas cipősarkakhoz? Vagy építsünk be fogantyúkat, amelyek megakadályozzák, hogy a bevásárlószatyrok felboruljanak? Kíváncsian várják, milyen ötletekkel kápráztatod el a zsűrit. Keresztezd bátran a szépséget és a funkciót!

nevtelen_3_89.pngAz ötleteidet az alábbi linken tudod elküldeni:
http://www.futurebakery.hu/projektx
További információ:
http://www.500x.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7412172340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása