Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg Lukéj Gabi tavaszi/nyári kollekcióját!

2016. február 17. - Antalfy Krisztina

A nőies nők ruhatára

Van az a ruha, ami kiérdemli a figyelmet, kiemelt szeretetünket, hogy ne a gardrób mélyén ücsörögjön a többi hétköznapi darabbal együtt, várva a kellő pillanatot, amikor végre eszünkbe jut felvenni. Szerintem mindannyiunk életében van az a bizonyos ruha, ami annyira tökéletes, hogy mi magunk is gyönyörűnek érezzük benne magunkat és, amiben a férfiak tekintete csak ránk tapad. Lukéj Gabi my fashion ruhái pedig épp ilyenek, amikben nem csupán kényelmesen, de magabiztosan is érezhetjük magunkat.

Lukéj Gabi tavasz / nyár

Lukéj Gabit közel két éve ismerem, azóta számtalan munkáját láthattam már, a gyönyörű sminkek mellett egyedül sikerült felvirágoztatnia saját Make-up stúdióját, illetve nevével fémjelzett sminkmárkáját. Az elmúlt évben pedig piacra dobta első ruha kollekcióját is, melyet a letisztult vonalak és a kifinomult nőiesség jellemez. A ruhák fő ismérve a kényelem, a praktikusság és a tökéletes alakformáló stílus, mindez kizárólag minőségi alapanyagokból.

A mesés ruhák mellett a kollekción belül találunk a ruhákhoz illő ékszereket és clutch-ként is használható neszesszereket.

Lukéj Gabi tavasz/nyár

Kérlek, mesélj kicsit magadról, hogy csöppentél bele a szépség világába?

18 éves korom óta modellként dolgozom, sok szép modellmunka, sikerek közepén terhes lettem, ekkor végeztem el Temesváry Károly smink tanfolyamát. Azok a fotósok, akik addig csak fotózni kértek fel, már sminkelni is hívtak, így párhuzamosan tudtam dolgozni sminkesként és modellként.

Az évek folyamán végül úgy belejöttem a sminkelésbe, hogy Astor sminkeseként, Douglas sminkeseként, és azon belül is Isadora sminkeseként jártam az országot. Aztán 5 évig tanítottam iskolában a sminkelést, majd felkértek az RTL klub Kontúr rovat sminkesének.

Majd hirtelen valóra vált az álmom, és a Szépvölgyi úton megnyitottam a Lukéj Gabi Make-Up Studiomat, ahol személyre szabott smink tanácsadást, ill. egyéni smink tanfolyamokat tartok.

Lukéj Gabi tavasz/nyár

A helyet nem csupán én, de betérő vendégeim is imádják, hisz ez egy privát titkos feltöltődős hely. Sok vendégem vált mára barátommá, mert az egyéni órákon olyan intim kapcsolatban kerülünk, mint két jó barátnő. Ezeken az órákon csak mi ketten vagyunk, kikérdezem milyenek a hétköznapjai, mennyi ideje jut magára, és ennek tudatában állítom össze, milyen praktikus sminkeket tudok neki megmutatni.

Ez a személyes, pár alkalmas tanfolyam vezetett oda, hogy tovább gondoljam szalonom szolgáltatásait.

Honnan jött az ötlet, hogy piacra dobd a saját sminktermékeidet?

Egyszer csak csöngött a telefonom, és felajánlották legyek egy itthon még nem kapható márkának a képviselője. Abban a formában elsőre nem tetszett a dolog, de rákérdeztem, mi lenne, ha én lennék a márkanév?

Legnagyobb örömömre belementek, így született meg saját smink brandem és www.lukejgabiwebshop.com áruházam, így vidékieknek és a külföldön élőknek is elérhető lettem.

Lukéj Gabi tavasz/nyár

Milyen sminkeket találunk nálad? Mi jellemzi őket?

Minőségét tekintve felső kategóriás, árát tekintve megfizethető. Sok kozmetikus, sminkes is használja professzionális erős pigmentáltsága miatt.

Aztán jött a  Lukéj Gabi my Fashion név…

Később a szolgáltatásomat vendégeim ötletére kiegészítettem saját márkás ruhakollekciómmal, a Lukéj Gabi my Fashion kollekcióval.

Bár egyelőre csak kis szériában vagyok jelen a piacon, nagyon boldoggá tesz a sok pozitív visszajelzés. Egyre több híresség, hordja, nagyon szeretik, és egyre több a törzsvásárlóm is, mint pl., Sarka Kata.

Lukéj Gabi tavasz/nyár

Mesélnél kicsit az új kollekciódról?

Az idei tavasz/nyári dolce vita kollekciómat a pozitív, perzselő dinamikus olasz életérzés, a finom kávék, pizzák, motorozás, szóval az édes élet inspirálta. Mindig a szívem diktálja a divatot, nem pedig a világ trendjei.

A jól kombinálható kényelmes mégis nőies fazonok jellemzik a ruháimat. Színeket tekintve a fehér, kék és örök kedvencem, a piros mindig jelen van minden kollekciómban. Bodykat rengeteget tervezek, mert imádom! Emellett csipke kollekcióm mára alap stílusvonalammá vált.

Igazából megmondom őszintén, első sorban magamnak tervezek ruhákat, de annak csak külön örülök, ha másnak is tetszik.

Lukéj Gabi tavasz/nyár

Milyenek az eddigi visszajelzések? 

A családom – 3 pasi akivel élek – nagy kritikusom, imádom megmutatni nekik az újabb darabokat, hisz mégis csak pasik, és ki másnak akarunk tetszeni mi Nők, ha nem nekik?  Ha valamelyik darabért áradoznak, szinte elolvadok, és legnagyobb örömömre eddig csak pozitívak a visszajelzések. Ezért köszönöm nekik is, és nektek olvasóknak is a sok pozitív visszajelzést.

Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár

Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár
Lukéj Gabi tavasz/nyár
Végszó: Szerelmes vagyok a férjembe, a munkámba, és imádom a gyerekeimet, na meg az életet! 
Mert Dolce Vita! 

Modell: Lukéj Gabi
Fotó: Zoltan Devai Photographer

További információ: 
Lukéj Gabi my Fashion

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5413648464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása