Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. április 08. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Erősen felhős, esős időre ébredtem, amit szinte személyes sértésnek vettem az égtől, hisz a naptár szerint már javában tombolnia kéne a tavasznak és vele együtt a jó időnek. Ennek ellenére elhatároztam, hogy akkor is kihozom a péntekből a maximumot, már amennyire ki lehet hozni a legjobbat egy szürke, borús napból.

fotorcreatedfff.jpg

Az elfojtás, a huzamosabb ideig tartó stressz, vagy szomorúság sajnos gyakran fizikailag is megtestesül, olykor depresszióban, rosszabb esetben betegségben. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy az életet ne túléljük, hanem átéljük, annak minden apró pillanatával. Persze a rohanó hétköznapok, a társadalmi elvárások, a sok munka, kevés szabadidő miatt megfakulhat az életkedvünk, elfogyhat a lelkesedésünk és csökkenhet a bennünk tomboló szenvedély, majd szép lassan beletörődünk, belefásulunk mindabba, amink van.

3babc064ebf514167009dc97fb12b5fc.jpg
Kép

Ha Te is kezded azt érezni, hogy nincs minek örülni, akkor keress valamit, bármit, ami régebben örömet okozott számodra. Nem kell itt nagy dolgokra gondolnod, hisz örülni bárminek lehet, akár egy gőzölgő kávé illatának, friss meggyes pitének, ragyogó napsütésnek, rég látott jó barátnak. A hét minden napján meg lehet, sőt meg kell találnod mindazt, ami kicsit is boldoggá tesz, hisz ha jól érzed magad, a környezeted is boldog lesz.

Légy néha önző, foglalkozz a testeddel-lelkeddel, hisz ha önmagaddal törődsz, az egyáltalán nem egoizmus, hanem szeretet! Hidd el, vannak még remek dolgok az életben, élj hát a pillanatnak, mert ezzel tartozol saját magadnak!

Miután beköszöntött egy újabb péntek, ismét megosztom veled azt az 5 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad e heti örömforrásod...

Hétfő

fotorcreatedg_3.jpg

♥ Kedd

fotorcreatedfgfd.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreatedfg_1.jpgKép

♥ Csütörtök

fotorcreatedsss_1.jpgKép

 Péntek

fotorcreateddfs_1.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr888583920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása