Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. április 15. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

A hét első fél órája mindig nehéz, de aztán szép lassan magamhoz térek, álmosan kibaktatok a konyhába, elkészítem a citromos vizemet, a reggeli zabpelyhemet, ha van rá idő a sonkás rántottámat, és a kávé elkortyolása közben elkészítem a blog reggeli posztjait, rendet rakok fejben a napi tennivalóim között, megválaszolom az üzeneteimet és feltöltődöm egy kis energiával. Ezek az ún. self-care rutinjaim, amelyek nélkül nem indulna be egyik napom se. Ha van egy lazább napod, akkor próbáld ki te is, melyik az a szokás, ami feltölt, örömet szerez és beépíthetsz a mindennapjaidba.

fotorcreatedasas.jpg

Légy néha önző, foglalkozz a testeddel-lelkeddel, hisz ha önmagaddal törődsz, az egyáltalán nem egoizmus, hanem szeretet! Hidd el, vannak még remek dolgok az életben, élj hát a pillanatnak, mert ezzel tartozol saját magadnak!

Miután beköszöntött egy újabb péntek, ismét megosztom veled azt az 5 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad e heti örömforrásod...

♥ Hétfő

fotorcreatedss.jpg

♥ Kedd

fotorcreateddd.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreatedffgdfg.jpgKép

♥ Csütörtök

fotorcreatedrferwer.jpgKép

♥ Péntek

fotorcreated_20.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr48647842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása