Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bevetésen a narancsbőr ellen a ForeverBeauty 4TECH géppel

2016. április 22. - Antalfy Krisztina

Így győzheted le az utálatos gödröcskéket!

Ahány nő, annyi alak és forma, de egy biztos közös bennünk, mindannyian utáljuk az undok narancsbőrt. Amíg télen elbújhattunk a kötött pulóverek, nehéz kabátok mögé, a tavasz beköszöntével előkerülnek a lenge, sokat sejtető ruhadarabok. És már alig pár hetünk maradt rá, hogy felkészüljünk a bikini szezonra, amikor már nem mindegy, hogyan jelenünk meg a vízparton, vagy a strandon. Arról meg már nem is beszélve, ha lehull rólunk minden, előbukkannak a nem kívánatos részletek is.

narancsbor-gep-senseofbeauty-hu.jpg

A nutellás palacsintánál jobb a párolt brokkoli, ha már bikini alakról van szó. Ugyanis, ha valóban látványos eredményt szeretnénk elérni, kőkeményen meg kell dolgoznunk érte. Egyszerű sanyargatással és csodaszerekkel viszont csak leépítjük szervezetünket és immunrendszerünket. Fontos tehát, ha valóban tenni akarsz a hideg hónapokban kialakult narancsbőr ellen, akkor kezdj el mozogni még ma, igyál sok folyadékot és használj otthon Forever Beauty 4 TECH narancsbőr elleni készüléket!

Hogyan alakul ki a narancsbőr?

Bőrünknek 3 rétege van: a külső réteg a hám, alatta található az irha, végül pedig a bőralja következik, mely a zsírsejtek rétege. Ez utóbbi réteg szolgál kalóriatárolásra, védelemre, és leginkább ennek a zsírrétegnek a növekedése okozza az elhízást. És a narancsbőr is ebben a legalsó rétegben jön létre, méghozzá a felszaporodó zsírszövet hatására. Tehát normális esetben a zsír egy vékony, egyenletes rétegben terül el a bőr alatt, de előfordul, hogy egyes helyeken a kelleténél több zsír rakódik le.

Zsírsejtjeinkről azt kell tudni, hogy adott számú zsírsejttel születünk, de ezek a sejtek jelentős mértékben tudják változtatni a térfogatukat, aszerint, hogy mennyi zsírt, folyadékot és méreganyagokat vesznek fel. Emiatt lehetséges, hogy egy zsírsejt egészen miniatűr méretűből akár többszörösére is megdagadhat. Amikor a megnagyobbodott zsírsejtek valami miatt meglazult kötőszöveti rostok közé tömörödnek, kialakul a narancsbőrös, karfiolos, göröngyös kinézetű bőrfelület. Amit bárhogy is hívunk, sehogy sem nyújt szép látványt.

Kit érint?

A narancsbőr testalkattól függetlenül sajnos bárkit érinthet: igaz főleg a nőket, de ritkán férfiaknál is előfordulhat. Az örökletes tényezőn kívül fontos szerepet játszik az életmód is, mint a kevés mozgás, a huzamosabb ülőmunka, a szervezetre káros anyagok bevitele (dohányzás, sok kávé, alkoholfogyasztás), a kevés folyadékfogyasztás és a nem megfelelő, vitaminokban szegény táplálkozás. További rizikótényezőnek számít még a stressz is.

A testalkat sem jelent biztosítékot a cellulit ellen, hisz biztos te is láttál már csinos, kifejezett vékony testalkatú nőt, akinél szintén megfigyelhető ez a kellemetlen jelenség.

forever-beauty-bekapcsolasa2.jpg

A megoldás: komplex narancsbőr elleni terápia

Ne légy többé gátlásos a narancsbőr miatt!

Narancsbőrkezelés otthon

A látványos és gyors eredményhez felületes kezelés és félmegoldások helyett kombinált narancsbőr elleni kúra szükséges, melynek során:
- meg kell újítani a gyenge, laza szerkezetű bőrt.
- célzottan a bőr alatti zsírsejtek méretét kell csökkenteni.

A nyirokkeringés fokozása szintén része a narancsbőr elleni terápiának. (Bár a vizesedés csökkentése magát a narancsbőrt nem tünteti el, a cellulit „tésztás” kinézetét enyhítheti, és a megelőzésben is segít.)

Mivel házi praktikákkal, diétával és sporttal ilyen erőteljes és célzott hatás nemigen érhető el, a narancsbőr eltüntetése érdekében professzionális kozmetikai kezelésekre lehet szükség. Ezek szerencsére már otthoni készülékben is elérhetőek! Az igazán hatékony anticellulit rendszer több professzionális kozmetikai technológia erejét egyesíti, amelyek egymás hatását kiegészítve és erősítve lendülnek támadásba a narancsbőr ellen.

forever_beauty_narancsbor_ellen.jpg

A sikeres narancsbőr kezelés titka a 4TECH narancsbőr elleni gép!

 A ForeverBeauty otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék a szépségszalonok jól bevált 4 anticellulit technológiáját egyesítve több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen!

1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF)

Ez napjaink egyik leghatékonyabb, műtét nélküli bőrfeszesítő eljárása, amely a kollagén-termelés felpörgetésével tartósan megújítja, erősíti, fiatalítja a bőrt és javítja a test kontúrját. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek már egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé türemkednek át a kötőszöveten.

2. Ultrahangos mélymasszázs 

Felpörgeti a nyirokkeringést és erőteljesen gyorsítja a sejtanyagcserét, így valósággal kirezgeti a narancsbőrt okozó zsírt és a salakanyagokat a kezelt területről. Tehát a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni. Ráadásul a különféle narancsbőr elleni hatóanyagokat is képes bejuttatni a mélyebb bőrrétegekbe, ahol kifejthetik hatásukat.

3. Vörös LED fényterápia 

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, valamint segíti a kollagén termelődését, így hatékonyan támogatja az ultrahangos és rádiófrekvenciás kezelések zsírcsökkentő és bőrfeszesítő hatását.

4. Vibrációs masszázs 

Kiváló kiegészítője az ultrahangos és rádiófrekvenciás narancsbőr kezeléseknek! Javítja a helyi vér- és nyirokkeringést, ezzel segít csökkenteni a narancsbőrös terület vizesedését, valamint gyorsítja a rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelések hatására felszabaduló zsírok elszállítását is.

Mit nyújt neked a ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni készülék?

Rövid távú megoldások helyett valódi eredményt
Tényleges narancsbőr-csökkenést
Simább, feszesebb bőrt
Professzionális, szalonokban alkalmazott technológiákat
Diszkrét, kényelmes otthoni kezelést
Fájdalommentes és biztonságos megoldást
Egyszerű és gyors otthoni anticellulit terápiát

Még csak egyszer próbáltam ki eddig a készüléket, így nagyon az elején tartok a 10 hetes kezeléssorozatnak, de utána megírom a tapasztalataimat, hogy megmutassam neked, mennyire volt sikeres a narancsbőr elleni kúra a ForeverBeauty 4TECH készülékkel

nevtelen_3_6.pngTovábbi információ:
http://narancsborstop.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr678661758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása