Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lesz boldog a gyerkőc, és te végtelenül kipihent!

Most kiderült kiket rejt a 336b szoba

2016. május 08. - Antalfy Krisztina

Mindig nagy öröm számomra, ha egy sajtótájékoztatónak, vagy bármilyen más eseménynek a patinás, pazarul felújított 12. kerületi villa, ismert nevén a Villa Bagatelle ad otthont. Legutóbb a Happy Family tartott itt egy szuper hangulatú blogger találkozót, melynek keretein belül közelebbről is megismerkedhettünk a Happy Family Közösséggel és az általuk életre keltett VIP Blogger programmal.

fotorcreatedhiuo.jpg

Időpont: 2016. április 29.
Helyszín:
Villa Bagatelle
Moderátor: Balla Eszter színésznő, családanya

A Brót Pékségbe lépve azonnal megcsapott a finom kávé és a kézműves péksütemények illata, mely a villa földszintjén kapott helyet. A blogger találkozónak azonban az épület második emeletén található gyönyörű Salon adott otthont, ahol isteni péksütemények, szendvicsek, gyümölcstálak, 100%-os frissen facsart gyümölcslevek, és egyéb finomságok vártak már ránk.

Ki tudott volna ellenállni ennyi ínycsiklandozó falatnak?

img_7724.JPG

nevtelen_9.pngA finom falatok és frissítők elfogyasztása után kezdetét vette a Happy Family családokat, édesanyákat és hölgyeket érintő témák és a témával kapcsolatos újdonságok ismertetése, azok megbeszélése. Öröm volt hallani, hogy a Happy Family csapata mennyire nyitott a bloggerek felé, és hogy milyen fontosnak is tartják ezeknek az online dolgozóknak a szerepét.

A VIP blogos pályázati kiírásáról:

A Happy Family minden hónapban díjazza majd a hónap feltörekvő blogját. Ebben minden esetben a HappyblogVip szerkesztőségének a szavazati döntenek. Ezzel a kezdeményezéssel a hobbiból blogolók, akik eddig nem kaptak még támogatást, nem régóta blogolnak, vagy nem a legáltalánosabb, nem a legnépszerűbb témákban írnak, de sokat posztolnak és jó minőségű anyagokat készítenek, szintén értékes nyereményhez juthatnak.




A beszélgetéshez később a Danubius Hotels / Bubbles Club hazai képviselői is csatlakoztak, akik kelően felcsigázták a meghívott bloggerek figyelmét, hisz az amúgy sem elhanyagolható nyeremények mellé a Happy Family és Danubius Hotels három darab, egyenként 2 főre és 2 éjszakára szóló all inclusive wellness üdülést ajánlott fel a sajtótájékoztató témájában közzétett legolvasottabb blogbejegyzések írójának.

A hatalmas lelkesedés természetesen nem maradt el!

nevtelen_10.png

A versenykiírás után egy, főleg a szülőket érintő téma került a beszélgetés középpontjába, mégpedig a mesék világa és a gyermeki fantázia. Köztudott, hogy a jó mesék segítik felépíteni a gyermeki lelket, színesítik a képzeletet, segítenek beletanulni a való világ szabályaiba, és rávezetik a kicsiket arra, hogy különbséget tudjanak tenni jó és rossz között.

Itt találkozhattam először Felhőhegyi Balázzsal, aki bemutatta számunkra első mesekönyvét, a Sárkánykalandok I. A bükfürdői kalamajka címmel.

img_7750.JPG

A könyvről:

A harmadik emeleti titkos szobában kinyílik egy réges-régi tölgyfa szekrény ajtaja, és kis sárkányok bújnak elő belőle. A bátor, nagyevő Drazsé, az éles elméjű Tiko, a makrancos kis Yoyo és bölcs bátyjuk, Dany. A sárkánycsapat hamarosan új barátokra lel, és ezzel izgalmas kalandok egész sora veszi kezdetét.

sarkanykalandok_bukfurdoi_kalamajka_borito.jpg

Vajon miféle repülő tolvaj lopja Frici bácsi káposztáit, és hova tűnt a kopáncs manók királya? A megannyi veszély és talány megoldása során új szövetség kovácsolódik Rejtekfölde népei és a hotelben nyaraló gyerekek között. A tét pedig nem kicsi, hiszen Esthajnal királynő mély varázsálomba merült, s Mordbezár, az árnykobold mindent megtenne, hogy megkaparintsa királyságát...

Na de a mese a könyv bezárásával nem ér véget, sőt!

A bükfürdői kalamajka  ugyanis a valóságban is folytatódik…

Aki meglátogatja Zsibongóciát, azaz a mese helyszínét adó büki Danubius szállodát, saját szemével láthatja, illetve megtapasztalhatja, hogy folytatódik a mesekönyv!  A szálloda zegzugos folyosóin, zsibongó közösségi tereiben és hatalmas kertjében megelevenedik a történet: a szemfüles gyerekek megtalálhatják a 336b szobát, a szállodában bujkáló Sámli manót, Bambarot, a Színfalókat és Kvantusz mestert! A Danubius Health Spa Resort Bükfürdő területén az utóbbi időben megszaporodtak a sárkány-észlelések. Aki nem hiszi, járjon utána!

danubius3-1.jpg

Bár nekem még nincs gyerkőcöm, a három éves unokaöcsémet biztos elviszem magammal ide, hisz imádja a sárkányokat én pedig imádok welnessezni.

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Danubius Health Spa Resort Bük igazi all inclusive családbarát wellness oázis. Hatalmas, gyönyörű parkjában, gyermek élménymedencéiben, játszóházaiban és a folyamatos animációs programokon vidám időtöltés, izgalmas játék várja a kicsiket, miközben a szülők is boldogan lazítanak.

Kell ennél több, hogy boldoggá tedd a gyerkőcöt és végre kipihented magad?

01.jpgKép

Sajnos nem tudtam végig maradni az eseményen, de így is imádtam annak minden egyes pillanatát.

nevtelen_3_12.png
További információ:
HappyFamily
Danubius Hotels Group

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr278696358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása