Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 tipp, hogy hogyan lendülj bikini formába

2016. június 17. - Antalfy Krisztina

Hol meleg van, hol hideg, de az igazi strandidő még nem jött el. Sokaknak szerencsére. Mert ugye, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, és ráébredtél, hogy nyakadon a szezon… erre van néhány tippem a számodra. Ezekre a dolgokra figyelj néhány hétig és a július végi nyaralásra már sokkal jobban fogsz kinézni!

e613caa99cdda8d74307865fa397f51f.jpgKép

Persze a hatékonyság attól függ, mennyire hanyagoltad el egész évben magad, illetve, mennyire tartod be a tanácsaimat… Mindenki tudja, hogy az igazán jó formát a szorgalmas életmódváltás adja…tehát ideje Neked is tenni valamit!

Fejezd be a gyorséttermek és a cukrászdák látogatását, mert azzal a sok „szeméttel” nem tömheted magad, ha tényleg fontos az alakod a számodra és te is fontos vagy magadnak…ugyan ez vonatkozik a cukros üdítőkre és az energiaitalokra is.

solyom_eniko.jpg

Próbálj inkább kevesebbet, minőségibbet, rostdúsabbat enni 4x-5x naponta. Így felgyorsul az anyagcseréd, ami azért a cél érdekében elég jó dolog!

Igyál sok folyadékot! Főként vizet, teákat, gyógyteákat…a csalán teának pl. méregtelenítő hatása van… engedd a felesleges úszógumit!

Kezdj el sportolni, de most már rendesen! Az erőkifejtés által feszesebb, formásabb testre tehetsz szert, arról nem is beszélve, hogy amint megtapasztalod a mozgás áldásos hatását, nem fogsz lemondani róla. Nem mellesleg rá fogsz jönni, hogy nem mérgezheted azt a testet, amiért megdolgoztál…szentségtörés lenne. A tested a templomod!

Masszíroztass! A masszázs által lelazulsz, jó hatás éri a megdolgozott izmaidat, és nem utolsó sorban ez is segíti a méregtelenítést. Ugye, nem mérgesen akarsz nekiindulni a nyaralásnak.

970216_577968595581245_1329574534_n.png

+ 1 tut tipp

Tényleg formába akarsz lendülni? Akkor felejtsd el a liftet, az autóval való közlekedést és irány minden nap a lépcső. Ennek a legáldásosabb a hatása a farizmokra nézve, így tessék lépegetni felfelé. Ha még jobb és gyorsabb eredményt szeretnél elérni, akkor vedd duplán a fokokat, haladj kettesével. Budapestiek nyugodtan lépcsőzzenek fel minden nap a Várba… csak odaérve a fagyizást felejtsék el!

Ez a módszer hatásos. De csak akkor, ha minőségi ételeket fogyasztasz, szakemberrel, rendszeresen edzel, és ha legalább hetente elmész masszíroztatni.

Sok sikert kívánok Neked! Sólyom Enikő edző, testszobrász

További információ:
Sólyom Enikő hivatalos oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr608891346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása