Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. június 26. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Emlékszek rá, amikor kislány voltam, nagymamám azt mondta, ha megjön az eső, vele együtt jön a változás is, mely eddig is ott volt a közelükben, csak türelemmel kell legyünk, figyelnünk kell rá és bíznunk benne, hogy az ár elvonulása után nem csak a pusztulás marad hátra, hanem mindaz, ami végül a javunkat szolgálja majd.

fotorcreatedj_3.jpg

Ma már nem olyan egyszerű türelmesnek lenni, az idő rohan, a világ pörög, benne mindenki siet, kapkod, ideges. Te mégis állj meg egy pillanatra, szállj szembe a világ forgatagával és találd meg az élet apró dolgait, melyek boldoggá teszik a hétköznapjaidat!

És miután véget ért egy újabb hét, ismét megosztom veled azt a 7 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad az e heti örömforrásaidat, melyek őszintén eltörölték arcodról a szomorúságot...

  Hétfő

fotorcreatedds_2.jpg

♥ Kedd

fotorcreated_35.jpg

♥ Szerda

fotorcreatedds_3.jpg

♥ Csütörtök

fotorcreatedx.jpg

♥ Péntek

fotorcreated_36.jpg

+1 ♥

fotorcreated_34.jpg

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr58848206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása