Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sztárok kevertek a bárpult mögött

2016. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

Így kever Dobó Kata és Linczényi Márkó

Egy rendhagyó estén vehettek részt mindazok, akik ellátogattak augusztus 5-én a Bombay Weekend rendezvényre, ahol a két ismert hazai sztár, Dobó Kata és Linczényi Márkó is bemutatta, milyen mesterien keverik a koktélokat és még egy izgalmas meglepetést is tartogattak a közönségnek!

kepatmeretezes_hu_dobkata.jpg

Igazi csapatmunka eredményéből született meg a kifejezetten erre az alkalomra készült ital, a Bombay Wave, mely az este legnépszerűbb koktélja lett!

„Örülök, hogy a közösen kitalált koktélunkat ilyen örömmel fogadták. Egy különleges összetevővel, bodzaszörppel bolondítottuk meg az eredeti Bombay Gin Tonic receptet, így adtunk egy kis gyümölcsös varázst az éjszakának. ” - mesélte a helyszínen friss bártender élményeit Linczényi Márkó.

kepatmeretezes_hu_sztrokabrpultban7.jpg

„Mindig nagyon izgalmas, ha egy teljesen új szerepben próbálhatom ki magam. Szeretem, ha egy ital nem csak finom, hanem szép is. A Bombay Wave díszítéséhez Márkó göndör fürtjei adták az inspirációt, a citromszeletek játékossága mindenki szerint tökéletesen illeszkedett a koktélunk ízvilágához.” - avatott be a koktél rejtelmeibe Dobó Kata.

A prémium minőségű Bombay gin exkluzív rendezvénysorozatán ízletes Bombay koktélok és VIP élmények várták a látogatókat. De mi tette még olyan különlegessé? Az est folyamán Dobó Kata színésznő és a The Kolin zenekar frontembere, Linczényi Márkó is kipróbálta, milyen a bárpult mögött állva keverni a koktélokat és minél kreatívabban elkészíteni azokat. Még a profi bártenderek is csak elismerően tudtak nyilatkozni a Bombay Wave-ről, szerintük nem csak az ital, hanem az újdonsült mixerek is megállnák a helyüket akár a Koktél című filmben is!

kepatmeretezes_hu_bombaywave1.jpg

A két sztárvendég a Bombay meghívottjaként vett részt az eseményen, ahol két koktélkeverés közben arról is meséltek, hogyan vélekednek a ginről és milyen koktélokat részesítenek előnyben, izgalmas történetekben nem volt hiány.

A Bombay Sapphire gin története

A Bombay gin története 1761-ben kezdődött, amikor megszületett a Bombay Original. Ekkor még csak 8 összetevőből állt a már akkor is különlegesnek számító Bombay gin, a malagétabors és jávai bors csak később került az italba. Az üvege is más volt, a Bombay gin jellegzetes emblémái, a zafír és Viktória királynő arcképe csak az 1950-es években került az üvegre. A szóban forgó zafír egy híres drágakő, a Star of Bombay Sapphire, mely csodálatos kék színben pompázik. A 182 karátos ékkövet egykoriban Mary Pickford – a némafilmek sztárja – kapta férjétől ajándékba.

13876227_10154061555481263_4737556113022103426_n.jpg

A Bombay Sapphire gin végleges ízvilágát és a már védjegyének számító kék üvegét 1987-ben kapta. Ekkor került bele a ginbe a kétfajta bors, ami a Bombay Sapphire ginnek más ginektől különböző különleges ízvilágát adja. A ragyogó kék palackot a zafír kő ihlette, annak pompáját és eleganciáját adja vissza a Bombay Sapphire üveg színe és formája. Az üvegen Viktória királynő látható, oldalán pedig a 10 egzotikus növény neve és rajza szerepel.

nevtelen_3_34.pngTovábbi információ:
Bombay Sapphire gin

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr519854874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása