Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szépülj szállodában, ahogy még sosem tetted!

2016. augusztus 23. - Antalfy Krisztina

Wellness a város közepén

Aphrodité köztudottan a szerelem és a szépség istennője, aki gyönyörű külseje és örök fiatalsága miatt került be a köztudatba. Mit mondhatnék? Szerencsés csaj, én azonban meg sem közelítem őt, főleg azokon a hosszú és stresszes napokon, amikor annyi időm sincs, hogy magamra dobjak egy kis sminket, a szépítő, kényeztető kezelésről meg már nem is beszélve. Így nagy öröm volt számomra, hogy a múlt héten sikerült eljussak egy Aphrodité kezelésre a Danubius Szállodába.

fotorcreated_51.jpg

Hely: Danubius Health Spa Resort Helia
Kezelés típusa: Wellness
Kezelés időtartama: 45 - 50 perc
Orvosi beutaló nem szükséges.

Most komolyan, minden nap korán kelünk, dolgozunk egész héten, ha kell túlórázunk, hajtunk mint az állat, munka után rohanunk gyerekért, boltba, majd haza, és pihenés helyett otthon is csak a tennivalók várnak ránk. De hogy teljesíthetnénk nap mint nap kiválóan anyaként, feleségként, jobb esetben még vonzó nőként is, ha csak adunk, de semmit nem kapunk cserébe önmagunktól. Talán épp most jött el az ideje, hogy valami aprósággal kényeztessük magunkat, valami olyan kezeléssel, amivel kipihenhetjük a mindennapi fáradtságot és a stresszt. Mert hát végül is ki ne élvezne egy kis feltöltődést a szürke hétköznapok viharában?

bad-moms-pacifica-mila-kunis.jpg

Én általában a kozmetikusomhoz jelentkezek be, ha rendbe akarom tenni a szemöldökömet és újra valami viselhető arcot szeretnék viszont látni a tükörben, de szállodában még életemben nem szépültem – legfeljebb vidéken, akkor is a szálloda vendégeként. De a Danubius Hotels Group számtalan olyan profi szakemberrel dolgozik együtt, akikhez bármikor bejelentkezhetünk, akár hétvégére is.

anigif_original-10434-1462241831-5.gif

A helyről

A Danubius Health Spa Resort Helia, 4 csillagos konferencia-, gyógy- és wellness szálloda zöldövezeti környezetben, Budapest legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében, néhány percre a belvárostól, közvetlenül a pesti Duna-parton, a Margitszigettel szemben fekszik, gyönyörű kilátással a Budai hegyekre.

A modern, letisztult stílushoz szokott fiataloknak a külseje talán kisség régi módinak tűnhet, de a szállodába lépve minden épp olyan, amire egy fáradt, kimerült, stresszes ember vágyik. Együtt úszhatunk a szálloda vendégeivel a nagy medencében, pihenhetünk egy finom kávé mellett és megcsodálhatjuk a fantasztikus panorámás kilátást a kétszintes fitneszklubból.

A Hotel étlapján a magyar és nemzetközi konyha ajánlatai mellett a vegetáriánusok is megtalálják az ízlésüknek megfelelő ételeket. A kínálat a bio-, kímélő- és diabetikus ételekre is kiterjed. A Danubius Healthy Choice választéka az egészséges életmódot folytatók igényeit is kielégíti. Délben és esténként élő zenével kedveskednek a betérő vendégeknek. A hotel előtt tágas parkoló található, ahol személyautók és buszok egyaránt parkolhatnak.

12418900_10154833180838849_3075683047071499629_o.jpg

Ott tartózkodásom alatt maximálisan segítőkész személyzettel, ragyogó tisztasággal, gyönyörű kilátással, kristálytiszta medencével és finom falatokkal találkoztam. A reggeli cappuccino nagyon finom volt, amihez tökéletesen illet a friss és ropogós croissant.

A kezelésről

Az Aphrodité kezelés egy szárazkefével történő masszázzsal kezdődik. Ez a különleges masszázs speciális simító technikát alkalmaz félkemény sörtéjű kefe segítségével. A technika segít felélénkíteni a vérkeringést a bőr hajszálereiben, és eltávolítja bőr felső rétegeiből az elhalt szarusejteket, simaságot kölcsönözve ezáltal a bőr felületének.

Ezt követően a testet tejszínes, mézes és narancsolajas speciális krémmel kenik be, majd ráhelyezik a pakolást. Itt jót kuncogtam magamban, hisz eddig csak a kávémban találkoztam tejszínhabbal, de itt tetőtől-talpig vastagon mézes habban feküdtem.

12183779_10154563542218849_8206400974563644370_o.jpg

A krémes pakolást 20 percig a testen hagyják, amíg a méz és a krém tápanyagai felszívódnak a bőrben. A határidő leteltével elmehettem lezuhanyozni, ahol az utolsó tejszínhabtól is megszabadult a testem. A kellemes fürdő után visszafeküdtem az ágyra és következett egy rövid relaxáló masszázs, ami hihetetlenül jól esett az ülő munkát végző testemnek. Fantasztikus felüdülés volt ez a fájdaloműző kezelés sajgó porcikáimnak.

A kellemes zenének és a kozmetikus hölgy csodás kezeinek köszönhetően pillanatok alatt megfeledkeztem a szállodán kívüli világról, az otthoni gondokról, a stresszről és az örökös hajtásról. Csak akkor tértem újra magamhoz, amikor a hátamon megéreztem a forró lávaköveket. Az Aphrodité kezelés következő és egyben befejező lépése a lávaköves masszázs.

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, már az amerikai indiánok és az indiaiak, de egyes források szerint.

A lávaköves masszázst főként hátfájdalmak, rossz vérkeringés és stressz ellen alkalmazzák. Segíti az energiaáramlást, javítja a közérzetet. Lazítja és felfrissíti az izmokat, oldja a görcsöket, az olaj pedig jót tesz a bőrnek. Mint minden egészségügyi és wellness kezelést, ezt is kúraszerű alkalmazásra javasolják, de már egy kezelés után is érezhető volt számomra a változás.

Az Aphrodité kezelés vége olyan volt, mintha teljesen kicseréltek volna, rég éreztem magam ennyire jól.

Levezetésként még úsztam pár hosszt a kristály tiszta fedett uszoda medencéjében (26-28°C), majd indulás előtt kicsit felmelegítettem a testem a 34°C-os termál medencében. Mit mondhatnék? Minden héten megadnám magamnak ezt a fantasztikus testi-lelki kényeztetést. Neked is csak ajánlani tudom.

giphy_17.gif

A Danubius Hotels nemcsak hazánkban, de több külföldi fürdővárosban is kínál wellness hétvégéket és kényeztető csomagajánlatokat. Kapcsolódjon ki belföldön – Budapesten, Bükfürdőn, Hévízen vagy Sárváron – vagy válassz a külföldi Danubius szállodák wellness csomagok közül.

nevtelen_3_43.pngTovábbi információ:
Danubius Health Spa Resort Helia
Cím:
Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország
Telefon: +36-1-889-5800

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4211610106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása