Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Úgy érintsen, mint ahogy a selyem simogatja a bőröd!

2016. október 12. - Antalfy Krisztina

Mert ez jár nekem

A Hollywoodi filmekben és az újságok címlapjain minden nő gyönyörű.  Mindig tökéletes az alakjuk, frissen fodrászolt a hajuk, gyönyörű a sminkjük, és persze egyetlen felesleges szőrszál sincs rajtuk. Valljuk be, bármilyen korúak is legyünk, mi nők nagyon sokszor a médiában látott szépségideálokhoz hasonlítjuk magunkat. Folyamatosan arra vágyunk, hogy nekünk is hozzájuk hasonlóan tökéletes alakunk, frizuránk és bőrünk legyen. S miután ez legtöbbünk számára elérhetetlen álom, ez egyenes út az örök boldogtalansághoz.

fotorcreatedee_1.jpgKép1/2/3

Tovább

Érzéki és elegáns – akár csak Te

Metálos fény, szatén és csipke… A Women’secret már elkezdte a készülődést az év legragyogóbb hónapjára! Idén karácsonykor és szilveszterkor nem kérdés, miben tündöklünk: a márka legújabb, limitált kiadású karácsonyi kollekciója egyszerre testesíti meg az érzékiséget, az eleganciát és a kifinomultságot, kombinálva a megszokott kényelemmel.

ws2.jpg

Tovább

10 tuti szőrme mellény a hideg napokra

Úgy gondolom a mai borús, esős nap után megérdemeljük, hogy egy kicsit feltöltődjünk néhány igazán inspiráló képkockával. A napokban felfedeztem, hogy van egy örök darab a gardróbomban, ami régi, nagy kedvencem és legnagyobb örömömre az idei őszi-téli szezon egyik elengedhetetlen alapdarabja. Amellett, hogy nagyon praktikus, végtelenül kombinálható, a jól megválasztott ruhával és kiegészítővel hihetetlenül nőiessé tudja varázsolni a külsőnket.

fotorcreated_95.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása