Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Harrison Ford plüssmacija tarolt a jótékonysági árverésen

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

18 millió forint gyűlt össze

Az idei jótékonysági árverés felajánlóihoz csatlakozott két világsztár is, akik jótékonykodásuk apropóján 2 dedikált plüssmedvét juttattak el az alapítványnak. Harrison Ford és Ryan Gosling mackója 4, illetve 1 millió forintért kelt el az árverésen, Ford mackóját Szabó László, az énekesnő Csézy férje vásárolta meg a jó ügy érdekében.

_kg_9919.jpg

A hazai mezőnyből a Wellhello zenekar medvéje és személyes tárgya bizonyult a legértékesebbnek, hiszen azok 1 millió 700 ezer forintért találtak új gazdára. Szintén sikeres volt Benedek Tibor és a vízilabda-válogatott, valamint Sterczer Hilda, Erőss Zsolt özvegyének macija, amelyet 1-1 millió forintért vásároltak meg.

Bővülhet a fogyatékossággal élők munkahelye

Rekordbevétellel zárult a szerda esti Jótékonysági Maci Aukció, amelyet a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány idén hatodik alkalommal szervezett meg. A 2012-ben Kárász Róbert televíziós műsorvezető által indított program lényege, hogy minden évben felkérnek 20-30 hírességet, hogy ajánlják fel gyerekkori mackóikat és egy személyes tárgyat, amelyek elárverezéséből a megváltozott munkaképességűek számára teremtenek munkahelyet.

_kg_0195.jpg

Mint ismeretes, az alapítvány idén márciusban nyitotta meg Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális terét, a Premier Kultcafét, ahol jelenleg 8 fogyatékossággal élő személy dolgozik.

 _kg_9881.jpg

A licitálók közt volt Andy Vajna és felesége

A sztármacikért folytatott küzdelemben több ismert személy is részt vett, többek közt Andy Vajna és felesége, akik évek óta lelkes támogatói az alapítványnak és a maci aukciónak. A tegnapi árverésen összesen 4 millió forintot költöttek, de az elmúlt években is bőkezűen, több millió forint értékben vásároltak plüssmedvéket.

_kg_9830.jpgGratulálok a szervezőknek!

nevtelen_3_71.pngTovábbi információ:
Fogadj Örökbe Egy Macit!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712015070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása