Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tökéletes szájápolás a Panasonic-kal

2017. január 03. - Antalfy Krisztina

A fogmosás fontosságát ma már senki nem vitatja és szinte mindenki tisztában van azzal is, hogyan kell helyesen ápolni fogainkat. A gyakorlatban azonban még most is rengeteg kérdés felmerül a megfelelő szájápolási szokásokkal kapcsolatban. Az már mindenki számára ismert, hogy a rendszeres, megfelelő ideig tartó fogmosás elengedhetetlen, azonban emellett nagyon fontos, hogy a fogkefét is körültekintően válasszuk ki.fotorcreated_197.jpgKép1/2/3/4

Kevesen tudják például, hogy az elektromos fogkefék akár tízszer hatékonyabbak a hagyományos fogkefékhez képest. A Panasonic legújabb, EW-DM81 fogkeféjével pedig még eredményesebbé válik a mindennapos fogmosás. A Panasonic extra finom sörtéjével még könnyebb a fogak tisztítása, hiszen azok vége mindössze 0,02 milliméter átmérőjű, így minden eddiginél hatékonyabban eltávolíthatók a fognyaknál megbújó szennyeződések. A finom, nagy sebességű rezgő mozgás alaposan távolítja el a szennyeződéseket, miközben minimálisan terheli a fogakat. Az érzékeny fogak tisztításához a normál mód mellett kifejlesztettek egy SOFT funkciót is, amely enyhébb kefemozgással segíti az érzékeny fogak ápolását. A kíméletesség érdekében a kefemozgás enyhébb fokozattal kezdődik, és harminc másodpercenként egy rövid időre leáll, így jelezve a fogmosásból eltelt időt.

example_com-panasonic-ew-dm81-39.jpg

A fogmosás mellett időnként hasznos lehet további szájhigiénés eszközöket, például szájzuhanyt is használni, amely rendkívül hatékonyan segíti a fogközök és az íny tisztán tartását. A Panasonic új, EW-1411 szájzuhanya egy vízsugár segítségével eltávolítja a fogak között ragadt ételmaradékot és szennyeződéseket, a vízsugárban lévő levegő pedig kimossa a paradontális tasakokat miközben a fogíny egészségére is jótékony hatással van. A vízsugár négy módban szabályozható, így minden helyzetben ideális kiegészítője a fogmosásnak. A Jet mód folyamatos vízsugarat biztosít, így tökéletes a fogközök tisztítására, az Interdenatal mód pedig a szakaszos adagolás miatt mindössze az átlagos vízmennyiség negyedét használja fel. A szájzuhany rendelkezik két Air In funkcióval is (Regular és Soft), amely apró légbuborékokat ad a vízhez, így azt is szabályozhatjuk, hogy mennyire legyen erőteljes a vízsugár a tisztítás során.

panasonic-ew1411b.jpg

Amennyiben a Panasonic szájápolási termékeiről a http://www.panasonic.com/hu/consumer/testapolas/szajapolas/ oldalon találhat további információt.
nevtelen_3_80.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr612091547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása