Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennél cukibbat ma még nem láttál!

2017. január 20. - Antalfy Krisztina

Összeöltözött kislányaival az anyuka

Egyelőre nem büszkélkedhetek még saját gyerkőcökkel, csak egy rosszcsont unokaöcsivel,  így elképzelésem sincs, hogy milyen édesanya leszek. Azonban egy dologban biztos vagyok, ha egyszer nekem is lesznek gyermekeim, legalább olyan trendi és vicces szeretnék lenni, mint a brit Dominique.

6_1.jpg

Az angol édesanya Instázási trükkjeit sokan megirigyelhetik: a szupertrendi anyuka rendre egyforma, vagy legalábbis nagyon hasonló ruhákba öltözik két tüneményes kislányával, a 10 éves Amaliával és a 3 éves Pennyvel.

1_4.jpg

Az egész állítólag egy véletlen miatt kezdődött: Dominique egyik reggel épp olyan csíkos pólót adott Pennyre, mint amilyet ő is viselt, és észre sem vette a dolgot, míg Amalia is meg nem jelent egy ugyanolyan felsőben. Jót nevettek a dolgon, azóta pedig lelkesen csinálják közösen Instagram-oldalukat – a követők legnagyobb örömére!

4_1.jpg5_3.jpg7_1.jpg8_3.jpg9_3.jpgTovábbi képek:
@allthatisshe

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712140073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása