Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ez a pár őrületes Trónok harca-esküvőt tartott!

2017. január 27. - Antalfy Krisztina

Vannak sorozatok, amik teljesen hidegen hagynak és van a Trónok harca, amiért az első trailer óta rajongok. Persze még mindig nem vagyok akkora fan, mint Ty és vőlegénye, akik annyira imádják  sorozatot, hogy Daenerysként és Jon Snow-ként álltak oltár elé. Persze, hisz ki ne szeretne a sárkányok anyjává, saját hadseregének királynőjévé válni, miközben valami egy rendkívüli helyen mondja ki szerelmének a boldogító igent?  

tronok-harca-eskuvo.jpg

Kreatív, vagy épp őrült esküvőkből ma már nincs hiány, a tervezgetésnek gyakorlatilag csak a képzeletünk, na meg a pénztárcánk szab határt. Erre tökéletesen bizonyíték ez a pár, akik bámulatos Trónok harca-fotózást szerveztek. Volt ott sárkányos esküvői torta, bagoly, kard és persze sok-sok jelmez is.
game-thrones-styled-wedding.jpgtronok-harca-eskuvo3.jpgtronok-harca-eskuvo2.jpgtronok-harca-eskuvo4.jpgtronok-harca-eskuvo5.jpgtronok-harca-eskuvo7.jpgtronok-harca-eskuvo6.jpgtronok-harca-eskuvo8.jpgForrás:
Popsugar.comnevtelen_3_86.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5512160429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása