Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magyar vőlegényen derül az internet világa

2017. január 31. - Antalfy Krisztina

Imádom az esküvői videókat, főleg a mókás, egyedi filmek ragadják meg a figyelmemet. Lévén, hogy pár éve már én is a menyasszonyok táborát erősítem, ha időm úgy engedi, én is elkalandozok néha az esküvői magazinok oldalain, na meg a különleges esküvői videók között. Ekkor akadtam rá Katalin és Bence kisfilmjére, ami annyira vicces, kreatív és egyedi, hogy úgy gondoltam ezt neked is meg kell mutassam. Íme az első magyar „Marryoke Mix”!

source.gif

A videón első ránézésre semmi különös sincs, adott egy vőlegény, Mészáros Bence, aki egy kedves meglepetésbeszéddel készült menyasszonyának, Kovács Katalinnak. Hogy mégis mitől olyan különleges ez az egész? A beszédben megszólal Majka, Gáspár Laci, Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Cseh Tamás és még sokan mások, ugyanis Bence több mint 40 magyar dal szövegét illesztette bele mondandójába.

giphy_45.gif

Ehhez később leforgattak egy külön videót is, amiben a menyasszony is szerepel – ezt vágták össze az esküvőn elmondott beszéddel, valamint a nagy nap legszebb pillanataival. A végeredmény pedig egészen különleges lett. Jelzem Kedves, ebből aztán lehet inspirálódni!

Neked hogy tetszett?
nevtelen_3_88.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7012170806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása