Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Inspirációs világsztár a Papp László Sportarénában

2017. február 13. - Antalfy Krisztina

Lisa Nichols: Mondj igent a változásra!

Áprilisban először tart előadást Magyarországon 'A Titok' című film sztárja, a New York Times nagy sikerű szerzője, a világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, Lisa Nichols.

lisa-nichols-2015-09-1024x684.jpg

Kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal, valódi értéket jelentő útravalóval készül a Wake-Up! Day résztvevőinek Lisa Nichols. Az április elsején, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő nagyszabású inspirációs nap fő előadója 'A Titok' című film sztárjaként vált igazán ismertté világszerte, és nem véletlen, hogy a filmben jelentős szerepet kapott, hiszen az önfejlesztés, önismeret világának ikonikus egyénisége.

Lisa a New York Times nagy sikerű szerzője, az egyéni sors- és személyiségformálás nagymestere, valamint több televíziós műsor életvezetési tanácsadója. Lisa Nichols már több millió ember életét változtatta meg. Tinédzserként, a sajátjával kezdte. Szegény családi háttérből, Los Angeles legszegényebb kerületéből érkezve és az élet legsötétebb bugyrait megjárva mára a világ egyik legelismertebb transzformációs coacha lett, s hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik az Arénában világhírű inspirációs előadásával.

unspecified_16.jpg

"Nagyon izgatott vagyok, hogy Magyarországra jöhetek. Még sosem tartottam itt előadást, Európába is csak ritkán jutok el az amerikai felkéréseim miatt, de a Wake-Up! Day-re nem tudtam nemet mondani. Bízom benne, hogy április elsején ezreknek segíthetek majd abban, hogy közelebb kerüljenek a testi és lelki jólétükhöz. A kiteljesedéshez az önfejlesztésen keresztül vezet az út, ami mindenki előtt nyitva áll, csak igent kell mondani a változásra" - mondta Lisa Nichols.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara által is ajánlott Wake-Up! Day-en Lisa mellett olyan nemzetközileg elismert trénerekkel is találkozhat még az Aréna tízezres közönsége, mint Marisa Peer, a hipnózis nagymestere, vagy Jeffrey Allen lifecoach. Mellettük Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup, valamint Dr. Kemény Dénes is inspirációs előadással készül április elsejére.

nevtelen_3_92.pngTovábbi információ:
Lisa Nichols

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9012254574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása