Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen az, amikor Palvin Barbi a Vogue-nak sminkel

2017. március 07. - Antalfy Krisztina

A még mindig pimaszul fiatal Palvin Barbi már hatodik éve a L’Oréal Paris egyik nagykövete, ezért szinte már meg sem lepődök rajta, hogy legutóbb épp egy olyan videót töltött fel magáról, ahol hivatásos sminkesként mutatja meg magát. Most épp az amerikai Vogue kérte fel arra, hogy ossza meg egyperces, szupergyors sminktippjeit az olvasóknak. Barbit persze nem kell félteni, játékos könnyedséggel készítette el dögös sminkjét a tükör előtt, miközben remek tippekkel is ellátta a rajongóit.
17126422_741829409313126_1584941128061288448_n.jpgKép

A L’Oréal minden párizsi divathéten  hatalmas partit tart, ahol a hatalmas sztárok mellett természetesen Palvin Barbi sem hiányozhatott. Az idei eseményt Julianne Moore vezette, de Emily Ratajkowski, Isabelle Huppert, Lily Donaldson, Kate Moss kishúga, Lottie Moss is megjelentek.


Íme a videó:
(A végeredmény magáért beszél)

A videóban Barbi elég sok hasznos tippet ad: mint, pl., hogy a homlokára lila árnyalatú, az orra köré pedig zöld korrektort tesz, hogy ezzel is eltüntesse a bőrpírt és kiegyenlítse a bőrhibákat – mintha lenne neki. Megtudjuk, hogy a hajtöveket is mindig lealapozza, hogy ne olyan legyen az arca, mintha csak odaphotoshoppolták volna a fejére. A szemöldökét gél helyett hajlakkal fixálja, mert az Barbi szerint természetesebb hatást nyújt. Aztán, hogy elkerülje a rúzsos fogakat, egy-két másodpercre beszívja a mutatóujját az ajkai közé, így a felesleges rúzs az ujjára ragad inkább.

Glam & ready for tonight ❤️❤️❤️❤️ #family #lorealpfw #worthit

L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) által megosztott bejegyzés,

Te kipróbálnád ezeket a trükköket?

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4412319369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása