Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kert, amire már rég vágytál

2017. május 10. - Antalfy Krisztina

Már pedig a napfénynek megvan a maga jellegzetes íze és illata. Persze a sok munka, állandó rohanás, a gyermeknevelés, a házimunka, na meg a kevés szabadidő mellett aligha van időnk ezt megérezni. De idén is eljön a nyár, és lesz még jó idő, amikor kiszabadulhatunk végre a négy fal közül, és újra kiülhetünk a szabadba. Legyen az egy kis kert,  egy aprócska terasz, vagy egy óriási udvar.
18360529_1303729443036617_546293713_n.jpg

Az alábbi posztban elhoztam számodra a kika idei kerti bútor kínálatát, melyből kedved szerint inspirálódhatsz majd, akár fantasztikus kerti partira, kellemes hangulatú piknikre, vagy baráti összejövetelre készülsz.

Családi ebéd a szabadban

Itt az idő a grillezésre! A finom illatokra még a szomszédok is átjöhetnek egy kellemes beszélgetésre, ha megfelelő kényelmet tudunk biztosítani, azaz mindenkinek van hol leülnie. Ha szívesen szerveztek sütéseket a kertben, akkor a legpraktikusabb a kerti ebédlő szett, melyhez az egész család a vendégekkel kiegészülve kényelmesen leülhet az étkezések idejére vagy egy jó borkóstolóra. Ezekből is számos verziót találhatsz a kika kínálatában, érdemes olyan stílust választani, ami az otthonod hangulatát tükrözi a teraszon is. A legújabb kültéri bútorok már nagyon jól bírják az időjárás viszontagságait. Így egy kiadós zápor után elegendő, ha száraz, puha kendővel áttörlöd.
18302231_1303729456369949_1086993244_n.jpg

Nyaralj otthon! 

Mi lenne, ha egész nyáron nyaralhatnál, élvezve a vakáció minden örömét? Megteheted, ha a kerted vagy a teraszod úgy rendezed be, mintha egy wellness hotelbe cseppentél volna. Nem kell hozzá más, mint egy kényelmes napágy,  napernyő a kika-ból, behűtött limonádé és sok naptej. Így a fárasztó nap után hazatérve, feltöltődhetsz a saját otthonodban. Ha mediterrán hangulatot szeretnél, akkor a narancsos színeket részesítsd előnyben és olivás, citromos motívumú kiegészítőket válassz mellé. Ha a trópusokra vágysz, nagy levélmintás és egzotikus állatokkal díszített textíliákkal turbózd fel a teraszt, színes poharakkal, tálcákkal. Ha ötcsillagos luxus hotel wellness részlegét szeretnéd a teraszodra varázsolni, akkor fehér textíliákkal és arany kiegészítőkkel érheted el ezt a hatást.

18302261_1303729453036616_119978741_n.jpg

Dekoráld a kerted!

Már nem csak a virágoktól szép a kert és a terasz. Ha már beültetted a kerted vagy a kaspóidat, itt az idő a dekorálásra. Válaszd ki a kertedhez illő színt és stílust! Ebben az a praktikus és egyben inspiráló, hogy akár évente is lecserélheted a kollekciót, ha meguntad vagy változott az ízlésed és nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni, mégis nagyon látványos hatást érhetsz el. A textíliák, kaspók, jópofa kerti kődíszek, napelemes lampionok a kerted, teraszod díszei lesznek, növelve az esztétikai élményt, akárhányszor kiülsz egy jó kávéval a kézben.

18308777_1303729446369950_1058638164_n.jpg

Hogy még kényelmesebbé váljanak a hétköznapok, a kerti bútorokkal együtt a kerti kiegészítők is megrendelhetők pár kattintással a kika webáruházban. Már beindultak a nyári akciók is, érdemes ellátogatni a kika áruházakba, hogy még időben kiválaszd az új kerti bútorodat!

 További információ:
www.kika.hu

nevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3012496515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása