Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Üde arcbőr? Kövesd az alábbi tippeket!

2017. június 04. - Antalfy Krisztina

Igyál, igyál és igyál!

Ragyogó, letisztult, és selymes, ezek az üde bőr ismérvei. A makulátlan arcbőr az új trend világszerte. De milyen módszerrel érhető el, hogy bőrünk hibátlan legyen? Jessica Shäffer a Skin8 bőrápolási központ munkatársa és a BWT beavat, hogyan teheted bőrödet makulátlanná.
collage_photocat_2.jpg

A ragyogó arcbőr alapja a megfelelő arctisztítás

Por, izzadtság és faggyú- különböző anyagok rakódnak nap, mint a nap bőr felületére, amik megakadályozhatják természetes ragyogását. Az arctisztítás a makulátlan arcbőr egyik alappillére.- állítja Jessica. „Ideális esetben napi kétszer kellene tisztítani arcbőrünket, hogy hipolipid és a savas védőrétegét megóvjuk a károsodástól, ugyanis ezek a rétegek felelősék a bőr elsődleges védelmi vonaláért. Az egészséges hipolipid réteg védi a bőrt a kiszáradástól.” A szakértő tanácsai szerint a bőr védőrétegét a semleges pH-val rendelkező, allergén- és alkoholmentes, mesterséges illatanyagok nélküli termékek óvják leginkább.
banner-produkte-filter-990x348.jpg

Hámlasztás: Szabadítsd fel arcbőröd!

A bőrnek sok változáshoz kell alkalmazkodnia a hideg őszi- téli időszakban, amikor a kinti hideg és a fűtött helységek között ingázunk. „A nagy hőmérsékletkülönbség megviseli és kiszárítja  a bőrt.”- meséli Jessica. Az elhalt hámsejtek ilyenkor összegyűlnek a bőr felszínén és fakó, fáradt hatásúvá teszik az arcbőrt. „Kíméletes, házikészítésű hámlasztószert javaslok, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, mert az átlagos granulált termékek túl durvák az arcbőr számára.”- vallja a szakértő. Az arcbőr kényeztetésére házilag elkészített bőrápoló készítményt javasol, ami rizsliszttel, növényi olajjal, például argánolajjal és lágy selyemvizzel készül.

bwt-besserwasser_20160415-09658-1201x423.jpg

A makulátlan arcbőr titka: a lágy BWT selyemvíz

Gél vagy tisztító arcszesz? Extra arctisztító tonik vagy egyszerű kíméletes oldatok? Olcsó vagy drága termékek? A szépség szakértők különböző bőrtípusuknak, különböző termékeket ajánlanak, de van egy nagyon fontos tényező, amit még a legtapasztaltabb szakemberek is képesek alábecsülni: a víz. „ A lágyvíz kevesebb kalciumot tartalmaz, ami irritálhatja az érzékeny bőrt.”- mondja a szakértő, Jessaci Schäffer. Ez a tény azonban nem csak azoknak lehet érdekes, akik problémás bőrrel rendelkeznek, hiszen a lágyvíz minden bőrtípusra kedvező hatást gyakorol.  Ha olyan helyen lakunk, ahol a csapvíz kalciumtartalma magas, egy vízlágyító megoldást jelenthet.

Amit Jessica Schäfferről tudni kell

Jessica kozmetikus és szépség-szakértő, aki 10 éve dolgozik a szakmában. 2011-ben alapította meg a SKIN8 szépségápolási központot és a Kozmetikai szakiskola munkatársa Giessen városában, ahol kutatási témája a bőr egészségének helyreállítása.

További információ:
BWT Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4512689857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása