Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy találkozó, ahol a bloggerek önmaguk lehetnek

2017. június 21. - Antalfy Krisztina

Happy Family nyári blogger találkozó

Június kilencedik napján ismét összegyűltünk mi bloggerek, újságírók, férfiak, meg nők, ismerősök és jó barátok a pazar budai kávézó, a Villa Bagatelle első emeletén, hogy ezúttal közelebbről is megismerkedjünk a burgenlandi Hotel Sonnenpark és Élményfürdő szolgáltatásaival, ill. a szálloda kedves és hihetetlenül kreatív csapatával. A fő témánk az utazás volt, elvégre nyár van, amikor elfeledkezhetünk végre a hétköznapi gondjainkról, összecsomagolhatjuk az egész családunkat, felszabadultan beletaposhatunk a gázpedálba, és Ausztriáig meg sem állunk.

Időpont: 2017. június 9-én 
Helyszín: Villa Bagatelle

A Happy Family nyári blogger rendezvényének fővendége ezúttal a burgenlandi Hotel Sonnenpark és Élményfürdő lelkes kis csapata volt, akik tündéri ajándékokkal, remek élménybeszámolókkal, vidám feladatokkal és fantasztikus nyereményjátékokkal örvendeztettek meg minket.

sonnenpark.jpgHotel Sonnenpark és Élményfürdő csapata:  Kitzwögerer Anita rezident manager, Györei Gabriella Úszóakadémia vezető, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, Gerencsér János, animátor

Vágunk bele!

A finom falatkák és frissítő italok elfogyasztása után a blogger találkozót Kalcsó Adrienn, a Happy Family ügyvezetője nyitotta meg, ismertette velünk a Happy Family híreit, sikereit: itt ismét kiemelte, hogy számukra mennyire fontos a bloggerekkel való közös együttműködés.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már egy ideje aktív tagja lehetek ennek a csapatnak, nekik köszönhetem, hogy a cikkeim oly sok emberhez eljutnak, általuk utazhattam el Bükfürdőre és a burgerlandi családbarát Sonnenpark Hotelbe is. Ezeknek a rövid kis kiruccanásoknak köszönhetően olyan barátokra leltem, mint: Enikő, a PánpéterStop bloggere, Judit a Zöldsaláta bloggere, Barbi a Mom With Five blog alapítója, vagy Vanessza a Bolvária blog írója, és persze ott van még mindannyiunk nagy kedvence János, az Apu-kalipszis blog szerzője.
7_4.jpg

Mi mindannyian bloggerek/újságírók vagyunk, mégis mikor találkozunk fantasztikusan érezzük magunkat egymással, felszabadultak vagyunk és őszinték- nem utálkozunk, nem mószerolunk, és nem pletykálunk - mert mindenki más, és mindenki a saját blogját építi. Ezt ajánlom mások figyelmébe is, hisz ha csak fele annyi energiát ölnének emberek a saját munkájukba/életükbe, mint amennyi időt és energiát fektetnek mások lejáratására, máris előbbre tartanának, mint azok, akiket annyira irigyelnek... :) 

 A kötetlen beszélgetés után nagyító alá vehettük a Happy Family legaktuálisabb híreit:

  • Megújult a Happy Family honlapja, ami új struktúrájával, új design-jával még szélesebb családi közönséget célzott meg, ezzel kiemelt elérést, update tartalmakat generálva az online, családos portálok között
  • A Happy Family rendezvényeinek témakörét mindig a valódi élmény „esernyő” keretei alá szervezik, így például a tavaszi, Aquaworldben rendezett „Kütyük helyett válaszd a valódi élményt” családi napon belül Gyerekriporter kerestetik versenyt írtak ki a Happy Family Oscar-díjért, a Mindenki c. Oscar-díjas kisjátékfilm főszereplőivel és Bakáts téri kórusával karöltve
  • Áprilisban elindult a blog.hu! A posztbejegyzéseket az index.hu és propeller.hu is nagyon megkedvelte.

A prezentáció az Uptofaith videóval záródott. A Családok Világkongresszusát indító flashmobon a Happy Family csapatából is sokan részt vettek, hogy így is demonstrálják: a család érték – ahogy a Happy Family szlogenje hirdeti, már a logóban is. Megtudhattuk, hogy a budapesti kongresszuson a Happy Family képviselője is részt vett.

32.jpg

Tovább is van, mondjam még?

A találkozón Bereczki Enikő, blogger, ifjúsági-generációs szakértő luxemburgi szakmai konferencián szerzett tapasztalatai alapján röviden ismertette azokat a tényezőket, melyek fontosak a Z-generációsok elérésénél. Ficza János, az Apu-kalipszis blog díjnyertes bloggere a babaúszásról osztotta meg tapasztalatait egy lebilincselő videóval.

24.jpg

Fókuszban a Család

A délután további részében a Hotel Sonnenpark csapata, –  Kitzwögerer Anita, rezident manager, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, Gerencsér János, animátor, Györei Gabriella, Úszóakadémia-vezető – mutatta be az extra-családbarát hotelt és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme élményfürdőt.  A Happy Family bloggerei, újságírói közül többen már ellátogathattunk ide a márciusi sajtónapokon, ahol meggyőződhettünk arról, hogy csakis a hotel által képviselt szemlélet, hozzáállás viheti előbbre hazánkban is, a még gyerekcipőben járó, családbarát koncepció teljes mértékű kiteljesedését.

2_6.jpg

A Sonnentherme munkatársai bemutatták azokat a részleteket, szolgáltatásokat, melyek igazán családbaráttá teszik a csúcsszínvonalú wellness szállodát: a babaúszástól kezdve (amelyről részletes információt is kaptunk) a rengeteg szuper felszerelésig (ételallergiások igényeire is felkészültek, minden eszköz adott bébiételekhez) a többféle és mindig steril babakocsiig, minden elképzelhető szolgáltatásig, nemcsak a babák, hanem bármely korosztályú gyermek részére. A vendégek óhajának teljesüléséről külön magyar anyanyelvű rezident menedzser gondoskodik, de a szálloda munkatársai már a kapcsolatfelvételtől magyar nyelven beszélnek, így bátran útnak indulhat az is, aki esetleg nem beszél idegen nyelveket.
10_2.jpg

Ha bővebben is szívesen olvasnál a Hotelről, kattint ide a személyes élménybeszámolómra...

Irány haza!

Sajnos ezúttal sem tudtam végig maradni az eseményen, de ennek ellenére remek kis ajándékokkal és óriási élményekkel gazadagodva tértem haza. Matyi, az unokaöcsém odáig volt a Hotel Sonnenparktól kapott ajándékoktól: Sunny Bunny-s hátizsák, a nyuszis tetoválások, a matricagyűjtő album és a Sunny Bunny kedvenc zenéit tartalmazó CD.

12_1.jpg
Ismét fantasztikus élmény volt a Happy Family blogger találkozóján részt venni, ahol a legvidámabb pillanatokat tölthettem, és nem mellesleg jól megölelgethettem a cuki Sunny Bunnyt. 

További információ:
Happy Family 

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4212611399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása