Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Találkoztál már a Hoopps sofőreivel?

2017. július 13. - Antalfy Krisztina

Újra itt az applikáció alapú autós utazás

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

14484973_1089852417795551_2295642418256781038_n.jpg

Alig néhány napja tölthető le Androidra és iOS-re a Hoopps alkalmazás, máris több ezer felhasználójuk van. A népszerűség nem véletlen: hosszú ideje ez az első olyan alkalmazás, amely megfizethető árú, valós idejű autós utazást kínál a budapestieknek.

Az okostelefonra letölthető applikáció nem csak megkönnyíti a lakosság hétköznapjait, hanem Budapest alaposabb megismerésében is segít. Autózás közben minden Hoopps autóban ugyanis egy digitális idegenvezető kalauzolja az utasokat.

A Hoopps a marketing és a turisztika összefogásával, cégek bevonásával, modern technikával, olyan kedvező feltételekkel tud utazást kínálni, mint szinte senki. Emellett megbízható, átlátható, készpénzmentes, bankkártya-alapú fizetési modellel dolgozik.

A Hoopps alkalmazásán keresztül rendelhető összes sofőrnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, személyszállító vizsgával, erkölcsi bizonyítvánnyal, saját autóval, valamint át kell esnie elővizsgálaton és belső tréningen is. 

Az új utazási formát már bárki kipróbálhatja Budapesten, a nap 24 órájában. A fejlesztők azonban kérik a felhasználók megértését az esetleges apróbb fennakadások miatt, hiszen a Hoopps még tesztüzemben van.

További információ:
Hoopps Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6912669873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása