Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. október 27. - Antalfy Krisztina

Merj tenni Önmagadért!

Úgy vélem mindenkinek meg kell találnia azt a hobbit, kikapcsolódást, ami boldoggá teszi, hisz valljuk be, mindenki boldogságra vágyik, amit sajnos a rohanó hétköznapokban gyakran csak hajszolunk, de el nem érjük. Én például szeretek színezni, még így 30 fölött is imádok néha színes ceruzákat ragadni, és csak úgy firkálni, festegetni. Valahogy jól érzem magam attól, ha néhány órát színezéssel tölthetek, engem ez tesz boldoggá. És téged?

untitled_collage_23.jpgKép1/2/3/4

Hiszem, hogy a boldogság még a legszürkébb pillanatokban is megélhető - tudom, átéltem - sőt akár még fokozható is. Például azzal, hogy minden nap fordítunk egy kis időt magukra: olvasunk, kedvenc zenénket hallgatjuk, festegetünk, színezünk, futunk, jógázunk, vagy csak egyszerűen bezárkózunk a fürdőbe egy órácskára, ezzel már tettük valamit, amit csak magunk miatt tettünk. A legjobb az egészben, hogy az önmagunkra szánt percek, akár órák nem vesznek el időt a családunktól, sőt, inkább adnak, hisz ha mi boldogok vagyunk, akkor csökken a bennünk felgyülemlett stressz és feszültség, ezáltal pedig teljesebben tudjuk megélni az életünket.

giphy_4.gif

Ennek örömére engedek egy nagy kád meleg vizet magamnak, hogy vegyek egy lazító habfürdőt, de mielőtt csobbannék a fahéj illatú vizembe, még összeszedem számodra az eheti örömteli pillanataimat, amivel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva Te is összeállítod majd saját kis ötös listád…

 ♥ Hétfő

untitled_collage_25.jpg

 ♥ Kedd
untitled_collage_26.jpg
♥ Szerda 
untitled_collage_24.jpg
♥ Csütörtök 
untitled_collage_27.jpg
♥ Péntek
untitled_collage_28.jpg

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7513111880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása