Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg az új Ford Mustang BULLITT modellt!

2018. március 05. - Antalfy Krisztina

A filmtörténet egyik leghíresebb autós jelenete majdnem 10 percen át tart a Warner Bros. “Bullitt”, magyarul San Francisco-i zsaru című filmjében, amikor Steve McQueen egy 1968-as Mustang GT kupéval üldöz két bérgyilkost San Francisco utcáin. 

ford_mustang_bullitt_01.jpg

Tovább

Kamchatka design télűző fotózása Bocskor Bíborkával

Játék a házban

A Kamchatka design csapata egy fotózás erejéig visszatért a fergeteges szilveszteri házibuli színhelyére egy lakatlan, jobb napokat látott budai villába. Miközben bejárták a házat nappali fénynél, keresve az öltözeteknek megfelelő helyszíneket, lassan túltették magukat az évkezdés borús napjain és így született ez a pár kép – egy télűző, tarka egyveleg. 
fotojet_4.jpg

Tovább

Ő lett a Hyundai magyarországi képviseletének új márkaarca

Michelisz Norbert február elején kötött versenyzői szerződést a Hyundai Motorsporttal, amelynek értelmében a gyártó hivatásos pilótájaként, egy i30 N TCR-t vezetve száll harcba a világkupa (WTCR) bajnoki címéért. A tavaly magyar sporttörténelmet író, világbajnoki második helyezett túraautó-versenyző kapcsolata a mai nappal még szorosabbra fűződött a Hyundaijal, hiszen eldőlt, hogy a márka magyarországi képviseletének hivatalos arca lesz 2018-ban.
page1.jpg

Tovább

Oscar-gála 2018. // Ruhamustra

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar-gála. Én is nagyon vártam, hisz a Testről és lélekről - Enyedi Ildikó új filmje alkotóstábjának köszönhetően idén is volt miért izgulnunk. S bár végül nem tudtam fenn maradni, és élőben végig követni az immár 90 esztendős díjátadót, ahogy az eddigi években, úgy idén is elkészítettem egy összeállítást a sztárok öltözékéről. A tervezőknek köszönhetően pedig igazán szép sziluetteket és káprázatos színeket láthattunk.
fotojet_5.jpgKépek

Tovább
süti beállítások módosítása