Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

JEEP® Compassador – Szabadság, kaland, kihívás

2018. május 07. - Antalfy Krisztina

Bemutatta a Jeep® magyarországi márkanagykövet jelöltjeit a Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA). A kiválasztott kilenc Compassador aspiráns a legendás terepjáró legújabb modellje, a Compass volánjánál mutathatja meg, mi a szabadság, a kaland, és a kihívás.
wedding_brunch.png

Időpont: Május 03.
Helyszín:
Pappas Auto

Tettei révén bárki példaképpé válhat. Lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész, ha nem ismer lehetetlent, kitartóan és fáradhatatlanul küzd céljaiért, eljön a pillanat, amikor észrevétlenül átlépi a határt, hirtelen a meghatározó személyiségek sorában találja magát. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

_b8a8310.jpg

A Jeep® célul tűzte ki, hogy felkutatja és bemutatja azokat a magyar sikertörténeteket, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Ismerkedj meg jelöltjeinkkel és történetükkel!

A Compassador címre jelöltek csapatába kilenc hírességet válogattunk be. Mindegyikük lehetőséget kap, hogy három hónapig egy lenyűgöző SUV boldog birtokosa legyen, és megmutassa, számára mit jelent a szabadság, mi számít kalandnak, mit él meg kihívásként. A közönségszavazatok döntik majd el, ki lesz az a szerencsés, aki egy teljes éven keresztül a Jeep® Compassadora lehet, és használhatja Compass-át.

Döntsd el te, hogy kinek adnád 2018 legkülönlegesebb tehetsége díját, ki legyen a Jeep® Compassador 2018-ban!

_b8a8346.jpg

Itt az alkalom, most mindenki segítheti kedvencét. Akár egyetlen szavazaton is múlhat, jelöltjeink csapatából ki lesz a Compassador. A márkanagykövet, aki egy Jeep® Compass volánjánál az utakon sem ismer majd leküzdhetetlen akadályt, és tovább hajthat újabb célok, meghódítandó tájak felé. Mától egészen augusztus 1-ig bárki szavazhat a www.compassador.hu oldalon, elismerve ezzel választottja életútját és tevékenységét.

_b8a8429.jpg

Olyan embereket kerestünk a kampányunkhoz, akik álmaikat a külvilág szeme láttára sikerrel valósítják meg, ezzel sokaknak példát mutatva. Az általunk kiválasztott sikertörténetek a szabadságról, a kalandról és a kihívásról szólnak, amik átjárják a JEEP szellemiségét is. Úgy gondoljuk, hogy Zsófit, Szilvit, Alindát, Patríciát, Lindát, Dávidot, Bencét, Gábort és Ádámot mindenkinek ismernie kell, függetlenül attól, hogy valaki a futás, a borászat, a zene, vagy éppen a fotózás iránt fogékony. Fantasztikus embereket ismertünk meg egy kicsit közelebbről. Bízunk benne, hogy sikerül mindenki számára mindezt átadnunk” – mondta Krupp Tünde, az FCA magyarországi marketing igazgatója.

Jeep® Compassador jelöltjeink:

Laposa Zsófi, borász

„Hatalmas szabadságot ad nekem a természetközeli élet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást a természet folytonos váltakozása jelenti.”

_b8a8139.jpg

Lubics Szilvi, ultrafutó

„Amikor a rendelőben vagyok, imádok fogorvos lenni, amikor otthon vagyok, imádok anya lenni, amikor pedig futok, imádom csinálni.”

_b8a8161.jpg

Máté Bence, természetfotós

„A természetben nincsenek hétköznapok és hétvégék, nekem a legnagyobb szabadság, hogy nincs naptáram.”

_b8a8451.jpg

Veiszer Alinda, műsorvezető

„A legnagyobb drámám az életben, hogy miért nem gondolja mindenki azt, hogy én vagyok a legjobb.”

_b8a8222.jpg

Krausz Gábor, chef

„A főzés nekem maga a szabadság, olyan mintha színpadon lennék. A legnagyobb kihívás benne, hogy megfeleljek magamnak.”

_b8a8105.jpg

Kovács Patrícia, színész

„Nekem a legnagyobb kaland az életemben, hogy egyszerre vagyok egy négyéves gyerek anyukája, miközben színészként is helyt kell állnom.”

_b8a8079.jpg

Kiss Ádám, humorista

„Ha rossz napom van, az az én dolgom, mert amíg színpadon vagyok, addig tökéletesen kell teljesítenem. Ez nekem a kihívás.”

_b8a8471.jpg

Marsalkó Dávid, zenész

„Az életben talán a legnagyobb kérdés az az, hogy megtalálod-e azt a dolgot, amiben nagyon tehetséges vagy.”

_b8a8440.jpg

Holdampf Linda, stylist

„A legnagyobb kihívás, hogy nekem mindig tökéletesen kell alkalmazkodnom az emberekhez, függetlenül attól, hogy milyen napom van.”

_b8a8338.jpg

További információ:
Jeep Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2313890020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása