Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Minden, ami egy jó nyaraláshoz kell!

2018. május 11. - Antalfy Krisztina

Magyarország #1 vizes játszótere az Aquaworldben

Van egy hely Budapesten, mely nem csupán néhány órás kikapcsolódást nyújt látogatói számára, itt bizony a totyogóktól a kiskamaszokon át egészen a felnőttekig mindenki olyan életre szóló vizes élményekben részesülhet, melyek igazán felejthetetlenné teszik az együtt töltött perceket az egész család számára. És most még több okunk van ellátogatni az idén nyáron 10. születésnapját ünneplő Aquaworldbe, ahol a számtalan vizes kikapcsolódás mellett végre megnyitja kapuit hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park is.

some_sun_andvitamin_sea_3.png

A fedett vízibirodalomban és a mellette elterülő strandon a vizes programok teljes arzenálja várja a család minden tagját! Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

31880254_10155666951902741_2669087716494278656_n.jpg

Az örökmozgó apróságok nemcsak a medencékben pancsolhatnak, de a szárazföldi játszópark is csak rájuk vár, ha pedig az alkotás mellett döntenek, a kézművesházban és a hétvégi gyerekfoglalkozásokon fejleszthetik magukat. Idén nyáron a strand kiegészül egy permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből álló hatalmas vizes játszóparkkal is: hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park korosztály szerinti igé- nyeket kiszolgálva várja vendégeit, azokat is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni. És persze amíg a gyerekek boldogan játszanak, addig ti kedvetekre sziesztázhattok a wellness világban.

Június - Spray Park megnyitó

Hazánk legnagyobb, közel 400 m2-en elhelyezkedő spray parkja (vizes játszótere) az Aqua spray park megnyitja kapuit! Az Aquaworld vizes játszótere hatalmas élményekkel várja a legkisebbeket és a nagyobb gyerkőcöket is! Egy igazi családi program sok-sok vidámsággal és izgalmas eseményekkel…

További információ:
www.aquaworldresort.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5314015692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása