Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Extravagáns fesztivál sminkre vágysz? Figyelj!

2018. július 09. - Antalfy Krisztina

Júliusban tetőfokára hág a fesztivál hangulat és szinte egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb események. Ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy kibontakoztassa személyiségét és teret engedjen a kreativitásnak mind az öltözködés, mind a sminkelés terén. Szabó Dorist, az AVON sminkmesterét is megihlette ez a bohókás, kirobbanó időszak, így ehhez kapcsolódóan megálmodott egy extravagáns fesztivál sminket, amellyel biztosan kitűnhetünk majd a tömegből.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_3.png

Mint minden sminknél, itt is az első lépés, hogy megadjuk a kellő alapot a sminkeléshez. Ehhez használjuk a mark. Magix sminkalapot, amellyel nem csak előkészítjük arcbőrünket az alapozó felvitelére, hanem tartósabbá is tesszük vele sminkünket. Ez különösen egy fesztivál esetében kulcsfontosságú, hogy a meleg és az intenzív mozgás hatására se mozduljon el sminkünk. Ezt követően az alapozót egy alapozóecset segítségével dolgozzuk el, majd fixáljuk azt az Avon True Flawless mattító kőpúder segítségével. Orcáinkat hangsúlyozzuk végül az Avon True Glow barnító gyöngyök Warm Glow árnyalatával, amelynek köszönhetően a napsugarak gyönyörűen játszanak majd arccsontunkon.

avon_true_glow_barnito_gyongyok_warm_glow_3229_ft_4629_2.jpg

Mielőtt rátérnénk a szemsminkünk elkészítésére, formázzuk szemöldökünket egy szemöldökformázó ceruza segítségével. Ha ezzel megvagyunk, vigyük fel vékonyan szemhéjunkra bázisként a mark. szemfestékalapozót, majd a mark. gél állagú szemceruza ébenfekete árnyalatával (Blackout) húzzuk meg szemünk kontúrját, cicás formát alakítva ki szemünknek. Ezt követően a Mark. vastag szemceruza Ultra Violet árnyalatát oszlassuk el a szemhéjráncban, majd a színt satírozzuk el, ügyelve arra, hogy a halánték irányába is terítsük szét a színt. Ebben az esetben a mozgó szemhéjunkat hagyjuk szabadon és csak a szemzug vonalánál rajzoljuk meg az ívet, hiszen így érhetjük el ezt az igazán különleges, cicás hatást. Ezt követően a mark. Epic intenzív szemhéjpaletta Color Crush összeállításának negyedik, csillámló, mályvás árnyalatával és egy satírozó ecset segítségével árnyaljuk a felső, illetve az alsó szemhéjaink mentén a színt, amellyel további drámai hatást érhetünk el. Végezetül koronázzuk meg sminkünket a mark. Big&Daring szempillaspirál fekete, vízálló verziójával. Akinek pedig ez még mindig kevés, az plusz csillámokkal fokozhatja a smink fényét.

mark_vastag_szemceruza_ultra_violet_2099_ft_2208_7.jpg

Befejezésül ajkainkra vigyük fel a mark. folyékony ajakrúzs Sugar Rush árnyalatát. Ez egy világos, visszafogott nude árnyalat, amely tökéletesen kiegészíti ezt az extravagáns, szemhangsúlyos sminket.
mark_folyekony_ajakruzs_sugar_rush_2229_ft_1478_7.jpg

Felhasznált termékek:

Arc
mark. Magix sminkalap
Avon True Flawless folyékony alapozó SPF 15
Avon True Flawless mattító kőpúder
Avon True Glow barnító gyöngyök – Warm Glow

Szem
mark. szemöldökformázó ceruza
mark. szemfestékalapozó
mark. vastag szemceruza – Ultra Violet
mark. Epic intenzív szemhéjpaletta – Color Crush
mark. gél állagú szemceruza – Blackoutmark. Big&Daring szempillaspirál – Black (vízálló)

Ajak
mark. folyékony ajakrúzs – Sugar Rush

További információ:
AVON Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7014102689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása