Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bükfürdő – a humán töltőállomás!

2018. szeptember 20. - Antalfy Krisztina

Ki mondta, hogy itthon nem találunk rá a pihenésre?

Bükfürdő és környéke egész évben a pihenésre és feltöltődésre vágyó utazók kedvelt célállomása. A csodálatos Répce-vidék gazdag madár-és növényvilága vonzó látványosság a természet szerelmesei számára, de az Alpokalja "harapható " friss levegője is különleges adomány, amelyet minden vendég kiegészítő szolgáltatásként kap meg.

buk17_3502_2500p_1.jpg

A színpompás őszi hónapok elsősorban azokat a vendégeket csábítják, akik számára az egészség és az azt megőrző programok is fontosak. Bükfürdő páratlan természeti adottsága minden bajra gyógyír. Megmártózni a selymes, meleg és rendkívül magas ásványi anyag tartalmú gyógyvízében vagy egy nagy sétát tenni az ezernyi színben pompázó őszi természetben már önmagában is nagy ajándék egészségünknek. De ezt az élményt még magas színvonalú medical wellness szolgáltatásokkal, gasztronómiai különlegességekkel és a helybéliek kedves mosolyával tehetjük teljesebbé.

További információ:
www.visitbuk.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1314259413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása