Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kávézó, ahol egy rajzfilmbe csöppenhetünk

2018. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Imádom a kávét! Azt hiszem ez nálam már szenvedély. Persze azért nem iszok meg belőle 3-4 bögrével többet, de ha nem indíthatom kedvenc habos-tejes kávémmal a reggelem, az a nap már tuti rosszul kezdődik. Szerencsére a fővárosban rengeteg a jó kávézó, így ha otthon nincs is kávé, útközben biztos be tudom szerezni valahol a napindító koffein adagom.

in-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a8b8547db_880.jpg

S bár mi sem panaszkodhatunk a kávézók terén, azért a koreaiak igazán szerencsésnek mondhatják magukat, legalább is, ami ezt a mesébe illő kávézót  illeti. És bár Szöulig biztos nem fogok mostanában kiugrani egy jó erős feketéért, azért egy poszt erejéig elhoztam ezt a különleges kávézót számodra. Nagyon fantáziadús, hisz ha jól megnézed, tényleg olyan az egész hely, mintha egy életre kelt rajfilm lenne.

in-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a7bc830f5_880.jpg

Abban a pillanatban ahogy átlépik a vendégek a kávézó küszöbét, az az érzésük támadhat, hogy megtalálták a titkos bejáratot Alice kétdimenziós Csodaországához. A képregény szerű stílus visszaköszön a falakról, a padlóról, a bútorokról, a tányérokról, és persze a kávékról is. Nekem nagyon tetszik!     

in-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4b485cfa87_880.jpgin-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a9414b55e_880.jpgin-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4ad010e20d_880.jpgin-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a67b3830c_880_1.jpgin-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a5ddb0141_880_1.jpg 

További képek:
CAFE 연남동239-20

Forrás:
https://www.boredpanda.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8214272645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása