Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Valentin-napi virág árából mentsél inkább kutyát!

2019. február 04. - Antalfy Krisztina

Kifejezetten szeretem az ünnepeket, legyen szó karácsonyról,  halloweenról, vagy a közelgő szerelmesek ünnepéről. Ha jobban belegondolok, sose voltam Valentin nap ellenes, bár tisztában vagyok vele mennyire megosztó ünnepnek számít Magyarországon. Sokak szerint ha egy párkapcsolatban fontos ez a nap, az nem is igazi párkapcsolat. Én azonban nem értek egyet ezzel, hisz a szerelmesek nem csupán február 14. napján szeretik egymást, ahogy a családok sem csupán karácsonykor mutatják ki egymás iránti szeretetüket – de azért egy kis plusz kedveskedés mindig jól esik az ember lelkének – főleg ha elsodornak minket azok a  szürke hétköznapok.  

photo-1456553405974-0712f71f2e69.jpg

Jómagam is imádok apró ajándékokat kapni ezen a napon – holott rohanós hétköznapokon is gyakran meglep a kedvesem tulipán csokrokkal, kókuszos csokival, vagy kedvenc magazinommal. A Valentin-nap azonban kizökkent  minket a megszokott dolgokból, a monotonná vált pillanatokból, és emlékezet arra, hogy itt az ideje megállni egy kicsit, lelassítani és minőségibb időt eltölteni szerelmünkkel, még akkor is, ha sok a munka, vagy ott vannak a gyerekek.

photo-1449495169669-7b118f960251.jpg

És itt most nem feltétlenül a szív alakú párnákra, a parfüm illatú rózsákra, vagy a puha plüss macikra gondolok, hanem élményekre és emlékekre. Vagy ami még jobb, idén a Valentin-napra költött virág árából inkább mentsél meg egy kiskutyát! 

photo-1519137847-189aca33af2b.jpg

Ezt a nemes célt tűzte ki egy állatmentő szervezet közösségi kezdeményezés. A Demény, a kötsög kezdeményezésére az Eszkuláp Egyesület által lebonyolított, Valentin Projekt névre keresztelt akció lényege, hogy a gyepmesteri telepről kutyákat mentenek ki abból a pénzből, amit a támogatók Valentin-napi ajándékra szánnának. 

A kutyákat nemcsak mentik és orvosilag ellátják, de gondoskodnak is róluk, amíg végleges gazdát nem találnak nekik.

A gyűjtés február 14-ig tart.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7114607248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása