Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. február 23. - Antalfy Krisztina

Dobd ki a haszontalan kacatokat az életedből!

Néha úgy érzem, nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a mai képmutató világban, ahol csak a külsőségek számítanak: a jó kocsi, a nagy ház, a sok pénz, a jó nevű iskola, a fancy névjegykártya, a márkás ruha, a csillogó kiegészítő, a szépség és persze az örök fiatalság. Persze engem is gyakran elkap a vágy, amikor végig görgetem a sok kirakatot élő emberek életét, a „hogyan legyünk boldogok” próféták sablon idézeteit, akik fülig érő, hamis mosollyal élik mesterkélt életüket, és próbálom nem annyira pocsékul érezni magam a saját kis tökéletlenségeimmel, ebben a tökéletesnek hitt világban.    

fotojet_154.jpg

Nehézségeinket általában nem osztjuk meg a közösségi oldalainkon, holott minden ember életében vannak hullámvasutak, jó és rossz időszakok. A valódi kihívás azonban nem az, hogy mindig fent maradjunk, hanem, hogy a kilátástalan helyzetekben is megtaláljuk a kiutat, tudjuk kezelni a gondjainkat, és ismerjük fel a pozitív dolgokat magunk körül.   

1f12ad0410eb5f517154325191a54285.jpg

kép

Mindig is hittem abban, ahhoz, hogy észre vegyük az örömteli pillanatokat, a mennybéli csodákat, meg kell élnünk a földi poklot. Volt időszak az életemben, amikor az élet a legsötétebb oldalát fordította felém, de megtanultam felállni belőle. S ekkor rájöttem, minden embernek a saját feladata, hogy életében rendet tegyen, és eközben nem rágódhat a múlton, mert csak így teheti meg a következő lépést arccal előre.

Én pl. már rég nem érzek bűntudatot, ha valamitől, vagy valakitől meg kell válnom, hisz ha nem tesz boldoggá, egyszerűen kidobom, legyen szó tárgyról, vagy emberről. Miért? Mert a haszontalan kacatok csak akadályoznak céljaink elérésében, és még fájdalmat is okoznak.

S a fenti gondolatmenet után jöjjenek az eheti örömteli pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat és ha másra nem is ösztönözlek, de legalább elgondolkodsz saját környezeted védelmén...

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_5.jpg

♥ Kedd
fall_is_my_favorite_season_6.jpg

Szerda 
fall_is_my_favorite_season_7.jpg

Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_8.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_2_1.jpg

Neked mi tette boldoggá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8614653389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása