Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 02. - Antalfy Krisztina

Ne félj kimutatni Nőiességed!

Az utóbbi hetekben hullafáradtnak érzem magam, már sajtóeseményekre is alig-alig jutok el, de amikor megszólal a Pink Martini a telefonomon, az olyan számomra, mintha újra vért pumpálnának az ereimbe, ilyenkor maximum hangerőre tekerem a Quizás-t, megfeledkezem a reggeli rohanásról, az undok hétfőkről és a hétköznapok stresszes pillanatiról. Majd - mezítláb, kedvenc hálóingemben, kávéval a kezemben - kisétálok a konyhába valami vacsoráért, s közben már Hooverphonic Mad About You dala szól, amitől még inkább elkap valami különös vágy, hogy behunyjam a szemem és csak táncoljak.
boldogsag.jpg

Amíg másoknak ez őrültségnek hangzik, vagy talán még a hideg is kirázza, nekem valódi kikapcsolódás, és felhőtlen boldogság. Szeretek néha egyedül lenni, ilyenkor kedvenc zenéimet hallgatni, és úgy táncolni rájuk, mintha egy egész aréna figyelné a lépteimet.  

smoothmeagerboto-small.gif

Egy kedves barátom egyszer azt mondta - amin én jót nevettem, - légies finomságú francia nőnek tart, aki rossz korba, és rossz időbe született. Erre én viccesen azt mondtam, ehhez néhány kilóval kevesebbnek és pár centivel magasabbnak kéne legyek, és a francia nyelv sem épp az erősségem, de talán abban is van némi igazság, amit ő mondott, hisz mégis csak ezer éve ismer...

A mai világban különcnek számít, aki nem elég harsány, hangos, magamutogató közösségi életet élő ember. Én azonban vállalom, hogy néha kicsit más vagyok, mint a többi, hogy olykor kilógok a sorból. Néha ugyanis sokkal jobban esik otthon maradni egy könyvvel és egy finom borral a kezemben, mint felavatni egy újabb koktél ruhát, egy újabb kihagyhatatlanul szuper eseményen.  

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

♥ Hétfő

fall_is_my_favorite_season_9.jpg

♥ Kedd

fall_is_my_favorite_season_10.jpg

♥ Szerda 

fall_is_my_favorite_season_11.jpg

♥ Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_12.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_13.jpg

Neked mi tette boldoggá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9714661375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása