Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 09. - Antalfy Krisztina

Nem lehet mindenkiből színésznő, közönségnek is kell lenni! Hallgattam gyakran nagymamámtól, akit soha életében nem vonzott a hírnév, és a csillogás. Arra azért kíváncsi lennék, hogy élné meg mai fiatalként ezt az időszakot, ahol az Instagram egy új művészeti platformot szült, ahol szinte mindenki „híres” akar lenni. Régebben csak az lehetett sztár, aki tehetségének köszönhetően letett valamit az asztalra – film, dal, könyv – manapság azonban bárkiből válhat celeb, aki valamivel képes felkelteni a közönség figyelmét. Te mit gondolsz erről?  
boldogsag_1.jpg

Nincs mit tenni, egy magamutogató világban élünk, olyan világban, ahol sok fiatal jobban ismeri az Insta-lányok és a Youtube-celebek életét, mint Ady  szerelmes verseit. Talán nincs is ezzel baj, amíg megtartjuk az egyensúlyt, de sajnos legtöbben kizárólag a virtuális világban éljük az életüket, és minden egyes pillanatunkat kimaxoljuk a külvilág számára, csak hogy dőljenek azok a like-ok (Tisztelet a kivételnek!)

Sztárok akarunk lenni, mert fiatalok, szépek, tehetségesek vagyunk, büszkék az alakunkra, a munkánkra, az otthonunkra, a gyerekeinkre, az elért sikereinkre. Ezért villantunk és megmutatunk mindent, hisz vágyunk az elismerésre és a bókokra, s ha már nem kapjuk a dicsérő szavakat a valóságban, „kiköveteljük” az interneten, közösségi oldalainkon. Gyakran látom, hogy a like-ok számát a kívánatossággal és a kelendőséggel együtt mérik, ismerek ugyanis olyan tizenéves lányokat, akik totál kifordulnak önmagukból, ha nem kapnak bizonyos időn belül annyi lik-ot, ami a szépségüket tükrözi. Tehát manapság ha van elég like, van elismerés, ekkor pedig jöhet a vágyott hírnév is.

photo-1488977321720-6672ab3ed60f.jpg

Egyébként erről a témáról egyik kedvenc blogomon olvashatsz még bővebben:
https://panpeterstop.blog.hu

A fenti kis gondolatébresztő után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

♥ Hétfő

fall_is_my_favorite_season_14.jpg

♥ Kedd 

fall_is_my_favorite_season_15.jpg

♥ Szerda 

fall_is_my_favorite_season_16.jpg

♥ Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_17.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_18.jpg

Neked mi tette boldoggá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3714686012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása