Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 23. - Antalfy Krisztina

Építsd önbizalmad lépésről-lépésre!

Kislányként gyakran álmodunk magunknak egy gyönyörű világot, hisszük, hogy minden csupán szép és jó lehet. Bizakodunk benne, hogy minden ember kedves, nincs fájdalom, hazugság és ítélkezés. Kezdetben talán kissé naivak is vagyunk, csöppet hiszékenyek, reménykedünk benne, hogy a jó sohasem ér véget. Aztán hirtelen felnövünk, és talán kis időre elveszítjük a boldogságba vetett hitünket, ezért begubózunk, falakat húzunk fel magunk köré...

boldogsag_3.jpg

De ha szerencsések vagyunk, akkor olyan emlékekkel, gyerekkori képekkel növünk fel, melyek mindig átlendítenek majd minket azokon a napokon, mikor úgy érezzük, beborult fölöttünk az ég. Mert egyet soha ne feledj, bizony egy vihar sem tart örökké! Ugye ezt te is megtapasztaltad már? És arra is minden nap emlékeztesd magad, hogy boldogságban sem lehet részed, ha elkerülöd a valódi életet, melyet megélni, és nem csak túlélni kell! 

Emlékszem, hogy egyik reggel hajnalban keltem, úgy éreztem, minden csupa lehetőség. Azt gondoltam, hát innen kezdődik a boldogság! Ez a kezdete! És persze mindig egyre több jön! Nem jöttem rá, hogy nem a kezdet volt. Maga volt a boldogság. Az volt A Pillanat. Épp akkor.

A fenti kis gondolatébresztő után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy Neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

♥ Hétfő

fall_is_my_favorite_season_19.jpg

♥ Kedd

fall_is_my_favorite_season_21.jpg

♥ Szerda

fall_is_my_favorite_season_22.jpg

♥ Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_20.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_23.jpg

Neked mi tette boldoggá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9414710525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása