Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Weisz Fanni lett a LEXUS UX márkanagykövete

2019. április 11. - Antalfy Krisztina

Immár a hazai márkakereskedésekbe is megérkezett a merész formatervű vadonatúj Lexus UX crossover, amelyet a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert márka ’kreatív nagyvárosi felfedezőként’ aposztrofál. A sikervárományos UX érkezését a Lexus egy különleges együttműködéssel ünnepli: a legzöldebb prémium autógyártó ugyanis az esélyegyenlőségi aktivistaként is ismert népszerű modellt, Weisz Fannit kérte fel az autó márkanagykövetének.
weisz_fanni_lexus_ux_12.jpg

Az egyik legnépszerűbb hazai fotómodellnek számító Weisz Fannit szépségkirálynőként, esélyegyenlőségi aktivistaként, jótékonysági nagykövetként, majd az Ég, föld, férfi, nő című, Magyarország csodálatos tájait, hagyományait bemutató különleges útifilm sorozat műsorvezetőjeként zárta szívébe egy egész ország. A bájos közvetlenségéről, természetességéről ismert modell akkor is bizonyította a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét, amikor jogosítványa megszerzését követően nem sokkal egy környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autóra, a trendi Toyota C-HR-re esett a választása.
g74ofm6bn9n218r231ak.jpg

„Az, hogy ennyien kedvelnek és követnek, amellett, hogy nagyon jó érzés, egyben felelősség, és lehetőség is az általam fontosnak tartott értékek közvetítésére, legyen szó az esélyegyenlőségről, vagy épp a környezettudatosságról. Nem volt tehát kérdés, hogy környezetbarát autót szeretnék majd jogosítványom megszerzése után.” – árulja el az Instagramon 180 ezer, a Facebookon 88 ezer követővel rendelkező Fanni.

Éppen ezért Fanni személye tökéletesen összhangban van a zöld autózás szinonimájának tekintett, mára Magyarországon gyakorlatilag 100%-ban hibrid autókat értékesítő Lexus által képviselt értékekkel, amely új sikervárományos modellje, az UX számára keresett márkanagykövetet.  
weisz_fanni_lexus_ux_2.jpg

„A világ legzöldebb prémium autógyártójából az elmúlt években környezettudatos életmód márkává váló, és névjegyét a dizájn, a művészet, a kultúra, a gasztronómia és a divat területén egyaránt letevő Lexus szellemisége egybecseng a Fanni által képviselt értékekkel. A merész formatervet a környezetbarát hibrid elektromos hajtással, az ötletgazdag technológiákkal és a kézműves Takumi kidolgozással ötvöző UX pedig üde színfolt lesz a prémium crossoverek piacán, amely véleményünk szerint tökéletesen passzol majd Fanni természetes bájához, kifinomultságához és eleganciájához.” – véli Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.
weisz_fanni_lexus_ux_10.jpg

A világ legfejlettebb, negyedik generációs hibrid elektromos hajtásának köszönhetően a városi forgalomban akár 50-70%-ban tisztán elektromos üzemű, károsanyagkibocsátás mentes közlekedést lehetővé tévő Lexus UX valóban igazi egyéniség, és az egyik legstílusosabb prémium crossover, amely már tanulmányautóként is hatalmas visszhangot keltett, nem véletlen hogy Fanni is nagyon örült a felkérésnek.

„Megtisztelő érzés, egyben nagyszerű visszaigazolás számomra, hogy a világ legkörnyezettudatosabb prémium autógyártójának rám esett a választása, én pedig a márkát jobban megismerve örömmel közvetítem az általa képviselt értékeket. A divat világában járatos modellként ugyanakkor nem tagadhatom, hogy a stílus is fontos számomra – éppen ezért amikor először megláttam a Lexus UX-et, tudtam, hogy ez szerelem lesz első látásra. Nagyon boldog vagyok, hogy ezentúl ez az autó lesz a társam a mindennapokban.” – fogalmaz Fanni láthatóan lelkesen.

További információ:
Lexus Magyarország  

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4714798078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása