Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. április 27. - Antalfy Krisztina

Apró dolgok a boldogabb életért...

Szeretem az olyan embereket, akik ebben a harsány, zajos világban is képesek őszinte mosollyal, méltóságteljes csöndben ragyogni. Akik anélkül sugározzák magukból a kedvességet, a bájt és a nőiességet, hogy üvöltene róluk, hogy elégedetlenek önmagukkal: vagyis hangosak, hivalkodóak és émelyítően kedvesek mindenkivel, azokkal is akiket nem is ismernek, vagy épp nem kedvelnek. Olyan ez számomra, mint Audrey Hepburn stílusban létezni a neonfényektől villogó Kardashianok között.

boldogsag_6.jpg

Persze nem vagyunk egyformák, hisz vannak akik önálló munkával, saját erejükből érik el céljaikat, akik magas precizitással és minőségben végzik el a kézhez kapott feladatot, megint mások kihasználják a szépségüket, és persze vannak azok, akik a gyorsabb célba érés érdekében tesznek a minőségre, a kitartó munkára, és inkább igyekeznek levágni az utat a célig, ők azok, akik negédes - látszólag kedves személyiségek, akik burkolt ártó szándékukat leplezi -, hízelgő viselkedésükkel, hamis mosolyukkal érik el céljaikat: előléptetést, fizetés emelést, barátságot, szerelmet.

photo-1519748771451-a94c596fad67.jpg

Tudom én is, hogy mindenki szereti a dicséretet - én is dőltem már be ilyen kedveskedő embernek-, a szép szavakat, de a hízelgés és az hamis-szeretet nem egyenlő a valódi barátsággal és a tisztelettel. Számomra ugyanis kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor egy ember a környezetemben - kolléga, rokon, blogger, vagy újságíró -  látványosan hízeleg bizonyos cégvezetőknek, márka képviselőknek, PR-osoknak, - így próbálva leplezni hazug énjét, és jó benyomást kelteni magáról. A legkiábrándítóbb pedig, amikor azt látom, hogy kedveskedő viselkedése még célba is ér. Szerencsére a negédes viselkedés, a sok hazugság előbb-utóbb elterjed, és az illetőről a háta mögött terjedni kezd az igazság, ami azért nem a legjobb szakmai ajánlólevél az élet egyik területén sem. 

Én épp ezért már távolról elkerülöm az ilyen embereket, és  igyekszem pozitív személyekkel körülvenni magam, akik valóban szeretnek és én is őket. Tégy Te is így, és tegyél olyan dolgokat önmagadért, amik igazán kedvedre valók, és amitől őszintén jól érzed magad!

A fenti kis gondolatébresztő után pedig jöjjenek ismét az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy Neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

 Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő

fall_is_my_favorite_season_31.jpg

♥ Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_5.jpg

♥ Szerda

fall_is_my_favorite_season_2_2.jpg

♥ Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_3_1.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_4_1.jpg

Neked mi tette boldogabbá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8214792246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása