Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Lexus is begurulhat a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegére

2019. július 29. - Antalfy Krisztina

A Lexus immár harmadik éve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia mobilitási partnereként: a Biennale Cinema 2019 látogatói több más Lexus-modell mellett a prémium szegmens első full hibrid kompakt autóját, a Lexus UX Hybridet is megcsodálhatják. A színészeket, rendezőket és a VIP vendégeket egy 35 autóból álló környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtású Lexus-flotta szállítja a majd vörös szőnyeghez.
lexus_velencei_filmfesztival_1.jpg

A Lexus immár harmadik éve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként, amit 2019. augusztus 28. és szeptember 7. között rendeznek meg, és amelynek nemzetközi zsűrijében az argentin filmrendező, Lucrecia Martel elnököl. Törekvés a kiválóságra, a részletekre fordított hatalmas figyelem, hibátlan minőség, tökéletes szimbiózis a művészi kidolgozás és az innovatív technológiák között… Egyértelmű, hogy a filmművészet kimagasló eseményén feltűnő Lexusok nagyon hasonló értékeket hordoznak, mint a fesztiválon levetített művészeti alkotások. A show egyik csillaga a prémium C SUV-szegmens első full hibrid hajtású kompakt SUV-modellje, a Lexus UX Hybrid lesz, ami mellett megjelenik majd a velencei Lexus-flottában a Lexus LS zászlóshajó, a Lexus ES Hybrid és a Lexus RX SUV is. A rendezvény hivatalos autós partnereként a Lexust érte az a megtiszteltetés, hogy gondoskodhat a filmrendezők, színészek és más ismert filmes szakemberek szállításáról a fesztivál egész ideje alatt, ez a feladat összesen 35 full hibrid hajtású autóra vár majd.

“A Lexus immár három éve szerepel szponzorként a Velencei Filmfesztiválon, ami a legfontosabb olasz filmfesztivál és a világ egyik legkiemelkedőbb ilyen eseménye.” – emkékeztet Fabio Capano, a Lexus olaszországi vezetője. “Együttműködésünk világosan jelzi, milyen szorosan összefonódik a mozi varázsa a Lexusnak azzal a képességével, hogy lenyűgöző minőségével, izgalmas technológiáival, művészi színvonalú kidolgozásával piacvezető márka legyen. A Lexus jelszava, az ‘Experience Amazing’ pontosan azt a kiválóságot és exkluzivitást sugallja, mint ez a mostani esemény.”

További információ:
Lexus Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2414985602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása