Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hamarosan itthon is elérhető lesz James Bond kedven autómárkája

2019. augusztus 02. - Antalfy Krisztina

Aston Martin szalon nyílik Budapesten

Vannak olyan varázslatos helyek a világban, melyeket egyszerűen látni kell, és vannak olyan autók, melyeket a férfiak csak tisztes távolságból csodálhatnak. Ilyen brit szépség, a 007-es legendás autója is, az Aston Martin. Jövő évtől azonban mi magyarok már nem csupán az új James Bond filmben gyönyörködhetünk benne, de ha úgy tartja kedvünk, akár meg is vásárolhatjuk azt. 2020-tól ugyanis megnyitja kapuit Magyarország első és egyetlen Aston Martin kereskedése.

v8-powered-db11_09-jpg-6.jpg

Erről írt alá szerződést Gablini Gábor, a Gablini cégcsoport tulajdonosa és Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke tegnap reggel Budapesten. A szerződés kizárólagosságot biztosít a régióban, megnyitva a cégcsoport számára a lehetőséget a nemzetközi terjeszkedés felé.

„Egy új márka képviselete mindig örömteli és izgalmas feladat és az Aston Martin forgalmazásával egy új fejezetet nyitunk a mind a cégcsoportunk életében, mind a hazai autókereskedelemben. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy ez az ikonikus brit autómárka Magyarországon összekapcsolódik a Gablini névvel” mondta Gablini Gábor a cégcsoport tulajdonosa.

thomas_kiesele_01.jpg

Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke elmondta: „Nagyon örülünk, hogy egy új üzleti lehetőség indul útjára Budapesten ennek a szerződésnek az aláírásával. Az első magyar viszonteladó márkánk iránti elkötelezettsége egyértelműen mutatja azt, hogy bíznak az Aston Martin jövőjében. 100%-ig biztosan vagyunk abban, hogy a Gablini Csoport tökéletes partner lesz a számunkra abban, hogy nagyra értékelt Aston Martin ügyfeleink számára kivételes szolgáltatásokat nyújtsunk.

dbs-superleggera-11.jpg

„A Gablini autószalonok az egyik legrégebbi új autókat forgalmazó vállalkozás Magyarországon, már eddig is számos szakmai elismerést értünk el és sok újdonság bevezetése kötődik a cégünkhöz. Az Aston Martin Budapest több mint három évtizednyi, az autóiparban megszerzett tapasztalatunk és a ránk jellemző folyamatos fejlődés, bővülés eredménye” , mondta Kovács-Farkas Tamás, a Gablini Csoport ügyvezető igazgatója.

db11volante12-jpg-4.jpg

A Gablini cégcsoport 1988-as megalakulásától kezdve olyan stabil, nyitott és fejlődőképes vállalati struktúrát hozott létre, amely folyamatosan alkalmazkodik a piac változásaihoz, igényeihez, és képes gyorsan alkalmazni az új technológiákat. Ilyen volt a világ első Blue Box Peugeot autószalonja, vagy a Közép – európai régió első, a Nissan sportautóit forgalmazó High Performance Centere. 2009-ben az Infiniti márkát hozták Magyarországra, 2013-ban pedig hazánkban az elsők között állt a Gablini az elektromobilitás mellé, aminek eredményeként a hazai elektromos személygépjármű forgalmazás jelentős része a cégcsoporthoz köthető.

db11volante06-jpg-4.jpg

Az Aston Martin Lagondáról:

Az Aston Martin Lagonda egy exkluzív autók és SUV-k gyártására szakosodott luxus gépjárműcsoport. Az ikonikus Aston Martin márka a legfrissebb technológiai újításokat, a kivételesen mesteri kézimunkát és az időtálló dizájnt ötvözi az olyan modellek gyártása során – többek között –, mint a Vantage, a DB11, a Rapide AMR vagy a DBS Superleggera. A Lagonda márka 2021-ben indul újra útjára a világ első, luxus elektromos autókat gyártó vállalataként. Az Aston Martin Lagonda, melynek székhelye az angliai Gaydon városában található, olyan autókat tervez, alkot és exportál, amelyeket a világ 53 országában értékesítenek.

db11volante21-jpg-4.jpgA Lagondát 1899-ben alapították, az Aston Martint 1913-ban. A két márka 1947-ben találkozott, amikor mindkettőt felvásárolta a későbbi Sir David Brown. Dr. Andy Palmer és az új menedzsment csapat irányításával 2015-ben a Csoport elindította Második Évszázados Tervét (Second Century Plan) a hosszú távú fenntartható növekedés biztosítására. A terv részeként hét új modellt vezetnek be, köztük a DB11-et, az új Vantage-t, a DBS Superleggerát és egy SUV-t, valamint egy új gyártóközpontot is felépítenek a walesi St. Athanben.

unnamed_39.jpg

További információ:
Aston Martin

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7714992036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása