Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újabb Skót várost köt össze közvetlenül Budapesttel a Wizz Air

2019. augusztus 06. - Antalfy Krisztina

Edinburgh is felkerült a Wizz Air térképére

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága örömmel jelenti be, hogy decemberben új járatot indít Budapest és Skócia fővárosa, Edinburgh között. Edinburgh új városként kerül fel a Wizz Air térképére, a légitársaságnak Skóciában a második, míg Nagy-Britanniában a nyolcadik desztinációja lesz Budapestről. Az új edinburgh-i járatra már 7 190 forinttól (24.99 EUR / 21.99 GBP)* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a skót turisták számára pedig a magyar fővárost.
photo-1565011231598-66c1ec39b72c.jpg

Edinburgh számos látnivalóval várja a magyar turistákat: a kelta és középkori emlékeket őrző város látványát és hangulatát meghatározzák dombjai, katedrálisai és a város jelképének számító vár jellegzetes kőtornyai. A skót szoknya és skót duda itt a mindennapok része, csakúgy, mint a híres sétálóutcája, a Royal Mile hangulatos bárjai és teraszai. Edinburgh fontos kulturális központ is, egész évben egymást érik a fesztiválok, de a város képzőművészeti, irodalmi és zenei múltját számos múzeum, emlékhely, sőt pub is őrzi. Edinburgh-ban nem szabad kihagyni a jellegzetes, egyedi ízvilágú skót whisky-t és a helyi ételkülönlegességet, a haggist.

photo-1551625648-45918b15c8ca.jpg

Edinburgh a Wizz Air negyedik új úti célja az idén Budapestről: az előző hónapokban London–Gatwick, Oslo és a spanyolországi Castellón vált elérhetővé a magyar fővárosból. 2019 első hét hónapjában a Wizz Air több mint 3,2 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 7%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában. A Wizz Air Budapestről és Debrecenből már 82 útvonalon repül 30 országba. A Budapest és Edinburgh között közlekedő járatot a Wizz Air korszerű Airbus A320-as repülőgéppel teljesíti.

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA BUDAPESTRŐL

Úti cél

Heti járatok

Indulás

Viteldíj*

Edinburgh

kedd, csütörtök, szombat

2019. december 21.

7 190 forinttól

(24,99 EUR / 21,99 GBP)

 photo-1530745082918-897515ffba07.jpg

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “Örömmel jelentjük be a Wizz Air új járatainak indulását Skócia egyik legszebb városába. Mindig különleges élmény a légitársaság számára egy új városban megjelenni, és külön öröm, hogy ezt Budapestről tehetjük meg. Biztosak vagyunk, hogy a Skócia fővárosát felfedezni vágyók, valamint az üzleti útra indulók között is népszerű lesz ez az új járat és ezzel párhuzamosan Budapest turisztikai vonzereje is tovább erősödik.”

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

További információ:
Wizz Air

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3514997620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása