Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2019. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Inspiráció a Boldogsághoz

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem nem állíthat meg senki és semmi, csak megyek előre, mert kizárólag a cél lebeg a szemem előtt. De gyakran én is  megtorpanok, mert azt látom magam körül, hogy több minden is akadályozza azt, hogy fel merjem vállalni önmagam, a vágyaimat és a gondolataimat. Ám amíg ezeken a vélt, vagy valós akadályokon nem tudok átlépni, nem fogok tudni olyan életet élni, amiben ténylegesen jól is érzem magam. Ha te is gyakran érzed így, az alábbi poszt talán kicsit kibillenthet téged a belső szorításodból, félelmeidből…
boldogsag_9.jpg

Hiszem, sőt tudom – saját tapasztalat -, hogy az egyik legnagyobb akadály, mely előttem állhat, az én magam vagyok, illetve az a gondolat, hogy mit fognak gondolni rólam mások, ha meglépem, ha kimondom, ha felvállalom, ha kiposztolom, ha leírom azt a dolgot, vagy, ha kiállok valami olyan mellett, amit a többség ellenez.

Saját magam vagyok a legnagyobb akadály vágyam teljesülése útjában.

photo-1563468706294-7e60627ec250.jpg

Néha sajnos már a egy káros gondolat is elég ahhoz, hogy benne ragadjunk valamiben, amibe boldogtalanok vagyunk, de amiből egyébként könnyedén kiléphetnénk, és amin egyszerűen változtathatnánk.  Amikor pl. nálam bevillan a negatív gondolat – nem fog nekik tetszeni, amit mondok, nem fognak velem egyet érteni, nemet mondanak az ötletemre, a fizetés emelésre, az előléptetésre, úgyse vagyok elég az adott munkára, kevés vagyok az adott feladatra, úgyse fog sikerülni, félek, hogy kinevetnek, nálam csak jobbak vannak -, szó szerint lejátszom magamban a legrosszabb forgatókönyvet, ami csak történhet velem, és ezért inkább csöndben maradok, vagyis maradtam eddig.

Engedd be végre a szépet és a jót az Életedbe!

photo-1506515599559-07c112b0d2c9.jpg

Ugyanis az elmúlt évek során megtanultam kiállni önmagamért, még akkor is ha ez azzal járt, hogy több ellenségem lett, mint barátom. Hisz, ha folyton az alapján éljük az életünket, hogy mások mit gondolnak rólunk, és ettől tesszük függővé jövő képünket, akkor bizony rabjai leszünk a saját káros gondolatainknak, és így végül hagyjuk elrobogni az esélyünket a jobb, boldogabb életre. Az életünk elsuhan, mint egy gyorsvonat, mi pedig ott ragadunk a kihalt vasútállomáson, miközben nem éltünk, csupán megöregedtünk. Akkor nem lenne inkább nagyobb élmény, ha fel is szállnánk arra a vonatra?  
photo-1517970640957-23d07d5ed08c.jpg

Hiszem, hogy mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra, én is, te is. És tudom, hogy még akkor is meg kell próbálni, ha azt gondolod esélyed sincs, hogy neked sikerül. Persze, benne van a pakliban a nemleges válasz, az elutasítás, de  akkor is, legalább ott van az a tény, hogy felálltál, és megpróbáltad, így pedig nem telt el egy újabb nap úgy, hogy csak álmodoztál a vágyaidról: szerelem, jobb munka, élet külföldön, továbbtanulás…

Mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra, akkor te miért ne adnál esélyt magadnak?

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_41.jpg

Kedd
fall_is_my_favorite_season_42.jpg

♥ Szerda
fall_is_my_favorite_season_43.jpg

♥ Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_44.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_45.jpg

"Sajnos a legtöbb ember más életét éli, kémleli, gúnyosan kiforgatva becsmérli, s közben végig sem gondolja, hogy mennyi negatív energiát zúdít saját magára! Csak azt látja, hogy neki semmi nem sikerül, semmi jó nem történik vele, miközben ő maga pusztítja el a körülötte lévő pozitív energiákat, az őt körülölelő jót!"

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1615036114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása