Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2019. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Apró dolgok a boldogabb életért...

Ahhoz, hogy több fronton is helyt tudjunk állni, úgy a családunkban - anyaként, feleségként -, mint munkahelyünkön, vagy épp szerethető társként a párkapcsolatunkban, bizony óvnunk kell önmagunkat, női mivoltunkat, oda kell figyelnünk egészségünkre és lelkiállapotunkra egyaránt. Ennek fontos részét képezi a saját boldogságunk, vagyis életünk apró, ám annál örömtelibb pillanatai.
boldogsag_10.jpg

Mindenkit más tesz boldoggá: egy pohár bor a nap végén, egy jó film, testedzés, finom ételek, a tenger látványa, a víz közelsége, egy csésze finom kávé indulás előtt, egy hétvégi kiruccanás vidékre, vagy épp új helyek, városok felfedezése. Persze nagyobb álmaink is lehetnek, mint egy jó könyv elolvasása, de azért rengeteget számítanak azok a hétköznapinak tűnő apróságok is, amik talán elsőre fel sem tűnnek, hogy milyen óriási jelentőséggel bírnak életünkben.

photo-1470070805294-51f317c69662.jpg

A hosszantartó boldogság titka az, hogy megtanulunk örülni annak, amink van, és nem azon rágódni, amink nincs.

Ezeket én csak boldogság morzsáknak nevezem, melyeket szeretek teljes mértékben megélni, majd elraktározni magamban, akár meg is örökíteni – hála az Instagramnak ez ma már gyerekjáték – és a borongósabb, hidegebb napokon elővenni, majd újra átélni.

photo-1452621946466-c0f2ff2ff100.jpg

Mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra, akkor te miért ne adnál esélyt magadnak?

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti boldog-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő

fall_is_my_favorite_season_46.jpg

♥ Kedd

fall_is_my_favorite_season_47.jpg

♥ Szerda 

fall_is_my_favorite_season_48.jpg
♥ Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_49.jpg
♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_50.jpg

Neked mi tette boldogabbá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8415093508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása