Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kiugranál Párizsba? Akkor most figyelj!

2019. december 28. - Antalfy Krisztina

A Wizz Air napi járatot indít Budapestről Párizsba

A Wizz Air, Európa legzöldebb* és Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette, hogy 2020 márciusában újabb állomással bővül folyamatosan növekvő hálózata: napi repülőjáratok indulnak Budapestről Párizs-Orly repülőtérre. A régóta várt útvonalra már foglalhatók a jegyek 6490 forinttól**.

boldogsag_16.jpg

Az Orly repülőtér alig 10 kilométerre fekszik Párizstól , így a világ legromantikusabb városának fontos kapuja.  A Wizz Air legújabb járata évente 130 ezer utasnak teszi majd lehetővé, hogy kényelmes és megfizethető módon fedezze fel Párizs híres múzeumait és éttermeit, az üzleti utazók pedig idő- és költséghatékony utakat szervezhetnek majd. Ezzel párhuzamosan a francia főváros, Île-de-France régió és Észak-Közép-Franciaország lakói előtt új lehetőség nyílik arra, hogy felfedezzék Budapestet a WIZZ alacsony viteldíjainak és magas minőségű fedélzeti kiszolgálásának köszönhetően. Az új útvonal közel 100*** új munkahely megteremtéséhez járul hozza a kapcsolódó iparágakban.

photo-1478391679764-b2d8b3cd1e94.jpg

Budapest és Párizs-Orly között a Wizz Air ultramodern és környezetbarát Airbus A321neo repülőgépei közlekednek majd: a világ leghatékonyabb egyfolyosós géptípusának üzemanyag-fogyasztása 20 százalékkal, zajterhelése és nitrogén-oxid-kibocsátása pedig 50 százalékkal alacsonyabb, mint elődjéé. Repülőgépeinek mindössze 4,7 éves átlagéletkorával a Wizz Air flottája az egyik legfiatalabb Európában. Fiatal és modern gépeinek köszönhetően a Wizz Air rendelkezik a legkisebb környezeti lábnyommal az európai légitársaságok között, szén-dioxid-kibocsátása mindössze 57,2 gramm/utas/kilométer*.

photo-1541503494375-8de22b783961.jpg

Franciaország a Wizz Air 2004-es alapítása óta fontos része a légitársaság hálózatának, Párizs-Orly a hatodik francia repülőtér, ahová járatokat indít a vállalat. Az új útvonal mellett Budapestről Bordeaux-ba és NizzábaDebrecenből pedig Párizs-Beauvais-ba is közvetlen járattal juthatnak el a magyar utasok. A budapesti útvonallal együtt 2020 márciusában Varsóból is napi járatot indít Párizs-Orly-ra a Wizz Air.

A WIZZ AIR ÚJ JÁRATAI PÁRIZS-ORLY REPÜLŐTÉRRE

Útvonal

Járatsűrűség

Indulás

Viteldíj**

Budapest

naponta

2020. március 29.

29,99 EUR-tól / 6490 HUF-tól

Varsó

naponta

2020. március 29.

29,99 EUR-tól / 89 PLN-től

 

photo-1499856871958-5b9627545d1a.jpg

Marion Geoffroy, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: „Párizs a világ egyik legnagyszerűbb városa, ezért nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy tovább erősítjük pozíciónkat ezen a kulcsfontosságú úticélon. Orly gazdag történelemmel bíró repülőtér, ahonnan könnyedén elérhetők Párizs belvárosának ikonikus látványosságai a Louvre-tól az Eiffel-toronyig. Mindig örülünk, amikor új kapcsolatokat teremtünk Nyugat- és Közép-Európa között, és lehetővé tesszük, hogy a két régió lakói új élményéket szerezzenek, új barátságokat kössenek és gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat építsenek ki egymással. És ami a legfontosabb, mindezt felesleges környezetszennyezés nélkül tesszük, mivel nem szállítunk üres székeket első osztályon. Büszkék vagyunk rá, hogy Európa egyik legfiatalabb légiflottáját üzemeltetjük, barátságos személyzetünk minden kedves utast széles mosollyal vár modern repülőgépeink fedélzetén.”
photo-1514580597161-eb1c0b1a7971.jpg

További információ:
Wizz Air

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

* A Wizz Air szén-dioxid kibocsátása 2019 novemberében a legalacsonyabbak egyike volt Európában (57,2 g/km/utas)

** egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

*** *Az ACI iránymutatása szerint évi 1 millió utasonként 750 helyszíni munkahely jön létre

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4915369302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása