Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

2020. február 07. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokban

Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a szeles, hideg tél, szívesen öltöznék már lengébb, tavaszias ruhákba, sétálnak egy nagyot a Duna-parton, kiülnék valamelyik belvárosi kávézó teraszára egy nagy csésze lattéval és kedvenc könyvemmel, vagy csak egyszerűen élvezném a napsütés erejét miközben hazafelé tartok a munkahelyemről. Apró dolgok ezek, melyekből én hosszú időre feltöltődök.  

boldogsag_18.jpg

Ahhoz, hogy hosszú ideig szép és fiatal maradjon a bőrünk, mindennap fontos megtisztítani, hidratálni, védeni és táplálni. Hiszem, hogy legalább így kéne ápolnunk a lelkünket is, melyet ha feltöltünk boldog pillanatokkal, emlékekkel, később erőt meríthetünk belőlük a mindennapokban. Mert sajnos az élet nem mindig tökéletes, vannak rideg, fájdalmas napok, melyek éveknek tűnhetnek, máskor pedig olyan örömteli pillanatok érnek minket, amiket szinte fel sem fogunk ésszel. A boldogság ugyanis néha egyszerűen megtörténik velünk, nem amikor várjuk, vagy amikor rákészülünk, hanem a dugóban, egy iskolai rendezvényen, vagy épp a legunalmasabbnak hitt munkaórában. 

photo-1466019251091-1933ce15ba04.jpg

A boldogság bizony mindig velünk van, mint a légzésünk, a szívverésünk, nem befolyásolja időjárás, évszak, a nemünk, a korunk, politikai gondolkodásunk, vagy épp vallási hovatartozásunk. A boldogságot nem szabad keresni, csupán hagyni, hogy megtörténjen, ez lehet oly apró, mint egy csésze finom kávé édes íze, egy telefonbeszélgetés rég látott barátunkkal, egy meghívás édesanyánkhoz a hétvégére, egy jó könyv, egy plusz óra alvás reggelente, egy szabadban töltött nap szerelmeddel. Egyszóval számtalan dologban ott rejlik a boldogság.  

Mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra, akkor te miért ne adnál esélyt magadnak?

A fenti kis gondolatmenet után jöjjenek az eheti boldogság-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva, te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_71.jpg
Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_12.jpg
Szerda

fall_is_my_favorite_season_72.jpg
Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_73.jpg
Péntek

fall_is_my_favorite_season_74.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_  

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1315463488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása