Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ez a hollywoodi fotóalbum olyan, mint egy időgép

2020. február 22. - Antalfy Krisztina

Egy ismeretlen hölgy a múltból 

Régóta járok turkálókba, már akkor is ezeken a helyeken szereztem be a legegyedibb darabjaimat, amikor itthon még nem is voltak ennyire divatosak és elterjedtek a second hand üzletek. Nem azért szeretem, mert olcsóbban lehet hozzájutni ruhákhoz, kiegészítőkhöz, hanem azért, mert valóban egyedi és különleges darabokra lehet bukkanni kincsvadászat közben. A belgiumi Mortselben működő Opnieuw & Co használtruhabolt munkatársai épp egy ilyen egyedülálló kincsre bukkantak, amikor rátaláltak egy régi fotóalbumra, aminek képein egy idősebb nő pózol Hollywood leghíresebb csillagaival. De vajon ki volt ő?

bruce_willis.jpg

A fotóalbum 2020. február 6-án, csütörtökön érkezett a boltba, dolgozói azonnal egy felhívást tettek közzé a bolt Facebook oldalán, hogy mielőbb megtalálják az album tulajdonosát. Úgy vélték csak véletlenül kerülhetett oda ez a felbecsülhetetlen érték, mely sok képet tartalmaz egy hölgyről, aki minden képen egy-egy hollywoodi sztárral szerepel.

belgian-woman-celebrities-photos-maria-snoeys-lagler-75.jpg

Egy idő után valaki észrevett az egyik fotón egy jelet. Kiderült, hogy az ismeretlen hölgy Maria Snoeys-Lagler, aki a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) szervezet tagja volt. A HFPA olyan újságírók és fotósok nonprofit szervezete, akik a szórakoztatóiparról számolnak be. Létszámuk körülbelül 90 tagból áll, mintegy 55 országból, és ők vezetik a Los Angeles-i Golden Globe Awards ünnepséget.

will_smith.jpg

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az idős nő 2016-ban sajnos meghalt. A bolt kollégáinak azonban sikerült felvenniük a kapcsolatot a néni lányával és visszajuttatták számára a fotóalbumot.

Az alábbi bejegyzésben a Mortselben talált fotóalbum képeit hoztam el számodra:

#1 Antonio Banderas

antonio_banderas.jpg

#2 Angelina Jolie

angelina_jolie.jpg

#3 Denzel Washington

denzel_washington.jpg

#4 Drew Barrymore

drew_barrymore.jpg

#5 Harrison Ford

harrison_ford.jpg

#6 Hugh Grant

hugh_grant.jpg

#7 Jack Nicholson

jack_nicholson.jpg

#8 Jon Bon Jovi

jon_bon_jovi.jpg

#9 Kate Winslett

kate_winslett.jpg

#10 Nicolas Cage

nicolas_cage.jpg

Hát imádnivaló volt a hölgy?

További információ:
https://www.boredpanda.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9115485384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása